Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

To τελευταίο έργο του ΔΑΟΧ (μέρος 2ο)

Ο Τούτουζας μπορεί να προσχώρησε στη Νέα Πορεία, αλλά παρέμεινε Πρόεδρος του ΔΑΟΧ για μερικές μέρες ακόμη, μέχρι που ούρλιαξε το σύμπαν για το συγκεκριμένο καραγκιοζιλίκι.

Τότε, Πρόεδρος ανέλαβε εξ οφίτσιο ο Δήμαρχος, τον οποίο, απολύτως νόμιμα, λόγω έλλειψης χρόνου, αντικαθιστούσε και υποκαθιστούσε στα πάντα ο Αντιπρόεδρος, κος Ανυφαντής. Για αυτόν το λόγο, την τελική σύμβαση για το συγκεκριμένο έργο υπέγραψε τον Οκτώβριο του 2010 ο Ανυφαντής και όχι ο Νικολάου.

Έγιναν οι εκλογές, αλλά η Διοίκηση του ΔΑΟΧ

Το τελευταίο έργο του ΔΑΟΧ (μέρος 1ο)

Λίγους μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές του 2010, ο Νικολάου κάλεσε στο γραφείο του τον τότε Πρόεδρο του ΔΑΟΧ, Δημήτρη Τούτουζα και τον τότε Αντιπρόεδρο, Γιώργο Ανυφαντή και τους έδωσε εντολή να προχωρήσουν στην κατασκευή δύο μικρών γηπέδων ποδοσφαίρου 5Χ5 ή ενός μεγαλύτερου 8Χ8, με δημόσιο διαγωνισμό.

Ο Τούτουζας ξεκίνησε όλες τις διαδικασίες, έκανε το διαγωνισμό και αφού υπέγραψε την τελική εκδίκαση των κλασσικών ενστάσεων, παραιτήθηκε για να κατέλθει υποψήφιος με τον Ξύδη.

Αν και είναι άσχετο με το εδώ θέμα μας, καλό είναι να

Γιατί έφυγε η Κτιστάκη από τους Ενεργούς Δημότες

Η κα Μαριλίτα Κτιστάκη που πέταξε την εξυπνάδα για τους 70 νοματαίους, ήταν υποψηφία Δημοτική Σύμβουλος του Νικολάου στις Δημοτικές Εκλογές του 2006. 

Παρότι δεν εξελέγη, ο πρώην Δήμαρχος την εμπιστεύτηκε στη θέση της Αντιπροέδρου των Παιδικών Σταθμών, με μηνιαία αποζημίωση κοντά στα €500, ενώ άλλοι Δημοτικοί Σύμβουλοι ευρίσκονταν εκτός Διοίκησης ή ήταν Αντιπρόεδροι των €270, τα οποία δεν εισέπρατταν καν.

Η κα Κτιστάκη, οδοντίατρος, αναπληρώτρια Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων και αργότερα Διοικητής του Νοσοκομείου Θείας Πρόνοιας «Παμμακάριστος» (προφανώς έβγαζε λίγα...), δεν ήταν ικανοποιημένη με τα €500 και ζητούσε επιμόνως να γίνει Πρόεδρος στους Παιδικούς Σταθμούς για να πιάσει το

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...