Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Ανακοίνωση της Εστίας Πατερικών Μελετών

Λάβαμε από τον Εφημέριο του Ιερού Ναού Υψώσεως Τιμίου Σταυρού Χολαργού, Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Βασίλειο Κοκολάκη, το κάτωθι δελτίο τύπου:

ΕΣΤΙΑ ΠΑΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ
ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
Β. ΗΠΕΙΡΟΥ 47  ΜΑΡΟΥΣΙ
ΤΗΛ. 210 802521 fax 8025227
estiapm@gmail.com

AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τὰ φιλολογικοθεολογικὰ ἑρμηνευτικὰ μαθήματα Λειτουργικῆς-Ἀρχαίας Ἑλληνικῆς Γλώσσας
σ υ ν ε χ ί ζ ο ν τ α ι...

Στὸ φιλόξενο χῶρο ποὺ προσφέρει ἡ Βορέειος

Βρώμα και δυσωδία! (μέρος 3ο)

 Τούτο εδώ το αίσχος, λοιπόν, είναι πεζοδρόμιο της  Φανερωμένης. Ίσως στο πιο πολυσύχναστο σημείο  της λεωφόρου και απέναντι από τη Μητρόπολη της  πόλης μας.

 Τα λόγια είναι περιττά. Το δε βίντεο τραβήχτηκε,  όπως μάθαμε, πριν κανά μήνα, όταν ακόμη δεν  είχαν λήξει οι συμβάσεις στην Καθαριότητα και  πριν μας ενημερώσει ο Δήμαρχος ότι θα πνιγούμε  στο σκουπίδι. Φανταστείτε τι έχει να γίνει τώρα με

Βρώμα και δυσωδία! (μέρος 2ο)

 Τι βλέπουμε στο βίντεο; Το Ζεφύρι; Την Καμπότζη;  Τις φαβέλες του Σάο Πάολο; Την παραγκούπολη  στο  Νέο Δελχί;

 Όοοχι αγαπητοί μας... Βλέπουμε το Χολαργό και το  πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο νου είναι οι  πρόσφατες αναρτήσεις μας, περί καθαριότητος,  αλλά και για τότε που "βρώμαγε ο Χολαργός",  διότι έτσι το ήθελαν οι στημένοι "φιλαλήθεις"  εκδότες.

Σήμερα, φυσικά, πουθενά δεν θα βρείτε τέτοιο βίντεο στα τοπικά ηλεκτρονικά

Βρώμα και δυσωδία! (μέρος 1ο)

 Αναγνώστης του Κλισιοσκοπίου μάς έστειλε το  συγκεκριμένο βίντεο. Άντε μπράβο, να παίρνουμε  όλοι μπρος, σιγά-σιγά, διότι βαρεθήκαμε τα  μελίχλωρα βιντεάκια με τους στημένους  χαρτογιακάδες στις εκδηλώσεις και τα Δημοτικά  Συμβούλια.

 Για να αρχίσουμε να δείχνουμε το πραγματικό  πρόσωπο της πόλης μας, επί της κατοχικής  διοίκησης Παπάγου και αυτομολούντων
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...