Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Βρε, τι γίνεται στον κόσμο... (μέρος 78ο)

Τι δεν είδε ο Χάρης να έρχεται:

1) Ότι τα στελέχη του Δεμερτζή δεν τον γούσταραν αρκετά για να δεθούν αυτομάτως στο άρμα του Εν Δράσει και περιμένουν ακόμη να δούνε πού θα πάνε και τι θα κάνουν.

2) Ότι το ΠΑΣΟΚ πανελλαδικά θα έφτανε στο 6%, οι ψηφοφόροι του θα στρέφονταν στο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος στην περιοχή έχει ήδη παράταξη και συμπαθητικό υποψήφιο που ακούει στο όνομα Περικλής Ζήκας.

3) Ότι το παλαιό ΠΑΣΟΚ Χολαργού (βλέπε Σκούρτης-Μονογιός) δεν θα κατέθετε τόσο εύκολα την κληρονομιά του και θα έκανε κινήσεις δημιουργίας νέας παράταξης ή μάλλον αναβίωσης της παλιάς, αλλά αυτά

Βρε, τι γίνεται στον κόσμο... (μέρος 77ο)

Ο Κουγιουμτζόπουλος μην έχοντας να φοβηθεί μια υπερσυμμαχία διαδοχής Ξύδη με τα πιο "δυνατά" στελέχη από Παπάγο και Χολαργό, έφτιαξε τότε το Εν Δράσει και συνέχισε από τη μία να γλείφει τον Ξύδη για να παίρνει δημοσιεύσεις, από την άλλη να βάζει τα τσιράκια του να βγάζουν σιγά-σιγά τα χάλια της Διοίκησης.

Μάλιστα, με σιγουριά, κάθε τρεις και λίγο δημοσίευε φανταστικά σενάρια περί συνεργασίας του Αποστολόπουλου με τη Νικάκη.

Με αυτόν τον τρόπο ξεφτίλισε τον πρώτο, διότι τον εμφάνιζε μετά τις προδοσίες του, να είναι έτοιμος να γίνει ακόμη και ΠΑΣΟΚ προκειμένου να επιβιώσει.

Παράλληλα, επειδή φοβόταν την πιθανότητα να
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...