Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Τα ξαδέρφια και οι κολλητοί (μέρος 2ο)

Τελικά, πρόβλημα υπάρχει μόνον όταν ο Ειδικός Σύμβουλος είναι συγγενής ή όταν είναι άσχετος με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, όταν δεν πληροί καν τα τυπικά προσόντα και όταν προσελήφθη όχι για να εξυπηρετεί το Δήμο, αλλά τα προσωπικά μικροπολιτικά συμφέροντα του Δημάρχου;

Δηλαδή, το να βάζεις την κόρη του κολλητού σου φίλου και προσωπικού σου δικηγόρου, πρώην Υπουργού της ΝΔ, κου Ανδρεουλάκου, είναι σωστό;

Το να βάζεις την ανιψιά του κου Στάικου, ώστε αυτός να

Τα ξαδέρφια και οι κολλητοί (μέρος 1ο)

Η κα Έφη Νικολάου
Ως ισχυρό επιχείρημα στο φιάσκο με τους Ειδικούς του Συμβούλους, ο Ξύδης χρησιμοποίησε το γεγονός ότι ο ίδιος, τουλάχιστον, δεν πήρε την ξαδέρφη του, ως Ειδικό Σύμβουλο.

Αναφέρεται στην κα Έφη Νικολάου, εξαδέλφη του Δημήτρη Νικολάου, η οποία ήταν Ειδική Σύμβουλος του πρώην Δημάρχου με αντικείμενο τα οικονομικά θέματα, ως λογίστρια που είναι.

Και ποιος σας είπε Δήμαρχε ότι συμφωνούμε με το Νικολάου σε αυτό; Κακώς-κάκιστα πήρε την ξαδέρφη

Ο μισθός των Ειδικών Συμβούλων (μέρος 3ο)

Άρα, €120.000 δια 5 δια 12=€2.000 και όχι €1.400.

Δεύτερον, άλλο λέμε ψέμματα, άλλο έχει αναρτηθεί λάθος το ποσό στη Διαύγεια. Εμείς άλλωστε ποτέ δεν είπαμε πόσα παίρνουν, αλλά πόσα έχει ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΤΕΙ να παίρνουν.

Θυμόμαστε πολύ καλά ότι πέρυσι, στη συζήτηση για τον Προϋπολογισμό, είχε γίνει χαμός για το

Ο μισθός των Ειδικών Συμβούλων (μέρος 2ο)

Εμείς δεν είμαστε κακόπιστοι. Ας πάμε με αυτό που λέει ο Δήμαρχος.

Πρώτον, εμάς δεν μας ενδιαφέρει πόσα είναι τα "καθαρά" του κάθε Ειδικού Συμβούλου, διότι δεν έχουμε κανένα προσωπικό πρόβλημα με τους ανθρώπους. Εμάς μας ενδιαφέρει τι κοστίζουν συνολικά στο Δήμο οι συγκεκριμένοι.

Πιστέψτε μας, λίγο θα είχαμε ασχοληθεί με τα

Ο μισθός των Ειδικών Συμβούλων (μέρος 1ο)

Ή μας κάνει πλάκα ή μας θεωρεί εντελώς ηλιθίους. Θα μας πείτε, τώρα, όταν στα 73 σου παίρνεις 82% στον Παπάγο και 45% στο Χολαργό, είναι δικαίωμά σου να θεωρείς τους πάντες ηλιθίους, αλλά αυτό είναι μία άλλη κουβέντα.

Έξαλλος ήταν χτες ο Δήμαρχος Παπάγου σε ερώτηση σχετικά με τους μισθούς των Ειδικών

Ερωτήσεις-φωτιά από το Γιάννη Κεχρή στο Δημοτικό Συμβούλιο

Κ. Δήμαρχε

Στις 19 Απριλίου 2011 υπογράψατε την Νο 44 σύμβαση με αριθ. Πρωτ: 9541 για «Εργασία ασφάλισης γραφείου ισογείου Δημαρχείου, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως ταμείο». Ο ανάδοχος ήταν η εταιρεία «LP-ΠΑΙΤΕΡΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.-ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ». Το ποσόν της σύμβασης: 15.930 € + ΦΠΑ 23%.

Στις 24 Οκτωβρίου 2011 υπογράψατε την σύμβαση με αριθ. Πρωτ: 31883 για την «Λειτουργική Βελτίωση της αίθουσας Μελίνας Μερκούρη του Δημαρχείου». Ο ανάδοχος ήταν ο κ. Χρήστος Πανταζής του Φωτίου με έδρα

Τι συνέβη, τελικά, στο χτεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, σχετικά με τη μετονομασία

Όπως ακριβώς το είχαμε διαβλέψει, δεν συνέβη απολύτως τίποτα.

Η Διοίκηση έκανε γαργαρίνο, πατώντας στην απόσυρση του θέματος από εκείνους που συγκέντρωσαν τις
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...