Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

30 Μέρες, φύλλο 477, κατά φαντασμάτων και μαγισσών (μέρος 2ο)

Στο κείμενο, τώρα, ο Χάρης για μία ακόμη φορά κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια και προσπαθεί να βγάλει συμπεράσματα σύμφωνα με το δικό του τρόπο λειτουργίας και τη δική του άποψη περί "δημοσιογραφίας" και ενασχόλησης με την πολιτική.

Δεν φταίει αυτός. Μόνο αυτό σκέφτεται από το πρωί ως το βράδυ, μόνο για αυτό ασχολείται τόσα χρόνια, μόνο αυτό έχει στο μυαλό του πίσω από κάθε λέξη και κάθε πράξη του και βάσει αυτού διαμορφώνει "άποψη" και προσπαθεί να επηρεάσει το περιβάλλον, τους αναγνώστες και τους ψηφοφόρους του.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΕ, ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ

30 Μέρες, φύλλο 477, κατά φαντασμάτων και μαγισσών (μέρος 1ο)

Συμβουλή: Ποτέ μην επιτρέπεις στον εαυτό σου να τον πιάνουν οι κακίες του, όταν έχεις απέναντί σου κάτι που έχει λόγο και μπορεί να γίνει 200 φορές πιο κακό από σένα, ενώ έχει και δύο τόνους άπλυτα να σου τρίψει στη μούρη, ενώ εσύ στα χέρια σου δεν έχεις τίποτα. Μη σε πιάνουν οι κακίες σου, διότι έτσι και μας πιάσουν οι δικές μας θα έχουμε σόου, ανά ώρα, ανά λεπτό, ακόμη και ανά δευτερόλεπτο, αν χρειαστεί και όπως γνωρίζεις κανείς σας δεν έχει το ανθρώπινο δυναμικό, την ικανότητα, το μυαλό, τις αλήθειες και το υλικό για να μας παλέψει.

Δεν ξέρουμε, βέβαια, αν υπάρχει τίποτα στο περίφημο συρτάρι του Καραμανέα, το οποίο ήταν τάχα μου πάντα γεμάτο σκάνδαλα, τα οποία απειλούσε ότι θα έβγαζε στη φόρα, όποτε
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...