Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Η πραγματικότητα στο παιχνίδι σχέσεων μεταξύ Ξύδη και Νικολάου (μέρος 2ο)

Κατέληξε, λοιπόν, να κόβει βόλτες με το Μαυράκο στον Παπάγο και να ψάχνει τρόπους να κάνει αντιπολίτευση. Μπλόκαρε το Καφέ του Χολαργού, λόγω παρανομιών, μπλόκαρε τα παράνομα έργα στην Αγία Σκέπη, έκανε και κάποιες μηνύσεις για θέματα όπως η διαθήκη κ.τ.λ., όμως έβλεπε ότι ο κατευθυνόμενος Τύπος ήταν ακόμη, τότε, αρραγής υπέρ Ξύδη και έκανε το άσπρο-μαύρο.

Φυσικά, στις αρχές του 2011, Τύπος και Αλήθεια στην περιοχή μας ήταν έννοιες αντικρουόμενες. Ό,τι συνέβαινε είτε θαβόταν, είτε μεταμφιεζόταν, είτε καταπλακωνόταν από το τρίο Στούτζες και αν κάποιος ήθελε να μάθει την πραγματικότητα και να διαβάσει κάποια περαιτέρω ανάλυση, έπρεπε να πάει σε χαρτορίχτρα.

Κάθε προσπάθεια του Νικολάου να δείξει ότι ο

Η πραγματικότητα στο παιχνίδι σχέσεων μεταξύ Ξύδη και Νικολάου (μέρος 1ο)

Όσο ο Νικολάου ήταν Δήμαρχος, η εικόνα του ήταν περίπου αυτή εδώ που βλέπετε.

Με τόσους προδότες, ρουφιάνους και εκβιαστές ΚΥΡΙΩΣ ΕΝΤΟΣ της παράταξής του, είχε φτάσει σε κατάσταση αλαφιάσματος. Είχε απέναντί του και όλους τους εκδότες που δεν τάιζε, είχε και γερασμένη παράταξη, αναγκαζόταν να βάζει στη Διοίκηση ανθρώπους σύμφωνα με τις επιθυμίες των τζακιών (που σήμερα βρίσκονται ΟΛΑ στον Ξύδη), είχε και τους γνωστούς σήμερα αρχομανείς, τους άλλους που ήθελαν τις θέσεις για τα λεφτά, είχε και όλο το Χολαργό να ζητάει ρουσφέτια, δουλειές και διορισμούς, μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι δεν ήξερε από πού του πρωτοερχόταν.

Μόλις κέρδισε ο Ξύδης, λες και δεν τον ήξερε,

Τι απέγινε με τα έργα στην Αγία Σκέπη (μέρος 3ο)

Τεράστια πλάκα είχαν και οι φιλοφρονήσεις που αντήλλαξαν Ξύδης και Νικολάου, σχετικά με την ολοκλήρωση του έργου. Όχι, δεν το λέμε ειρωνικά, συνέβη!

Να θυμίσουμε ΑΥΤΟ και τα επόμενα, καθώς και το ξύλο που πήγε να πέσει καπάκι στον Άι Γιώργη και τις σχετικές μηνύσεις.

Σήμερα, ο Νικολάου αποδίδει τα εύσημα στον

Τι απέγινε με τα έργα στην Αγία Σκέπη (μέρος 2ο)

Η πλήρης αλήθεια είναι ότι κανένας Ξύδης δεν δικαιώθηκε, καμία άδεια δεν έλαβε ο Δήμος να προχωρήσει στο αρχικό σχέδιο του πάρκινγκ και καμία δικαίωση δεν επήλθε. Μάλλον ρεζίλι των σκυλιών έγιναν, αλλά μέχρι σήμερα, αφού δεν το γνωρίζει κανείς, όλα καλά, όλα ανθηρά!

Η μελέτη και τα σχέδια του Δήμου, κρίθηκαν παράνομα και εκλήθησαν οι Διοικούντες μας να εγκαταλείψουν το... όραμα του πάρκινγκ των
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...