Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Money makes the world go round (μέρος 19ο)

Με λίγα λόγια, μιλάμε αυτήν την ώρα για 10 το ελάχιστον, έως 14 πιθανούς συνδυασμούς!

Οι συνδυασμοί αυτοί για να κατέβουν θα χρειαστούν με το παλιό σύστημα, το οποίο πιθανότατα παραμένει, 740-1036 υποψηφίους!

Μέχρι στιγμής, όλοι μαζί οι φανερά δηλωμένοι που στηρίζουν συγκεκριμένους υποψηφίους δεν ξεπερνούν τα 20-30 άτομα και πολλά λέμε, διότι έχουμε το κολπάκι με τη μπίλια που λέγαμε και κάνουν όλοι τις αδερφές!

Ε, εντάξει μωρέ, σε 3,5 μήνες που θα κλείσουν οι συνδυασμοί στο Πρωτοδικείο, θα έχουν βρεθεί άλλοι 1.000 που δεν βρέθηκαν εδώ και

Money makes the world go round (μέρος 18ο)

Υπολογίστε τώρα ένα απλό προεκλογικό έντυπο στα 5.000€-10.000€ συν το μοίρασμά του που θέλει έξτρα χρήματα, άλλα 5.000€ η κάθε αξιοπρεπής ομιλία με εξέδρες, οπτικοακουστικό υλικό, προτζέκτορες κ.τ.λ., κανά 3.000€-5.000€ τα ψηφοδέλτια, συν ενοίκια, συν εξοπλισμός, συν τηλέφωνα, προσκλήσεις, ταχυδρομεία, τραπεζώματα συν όλα τα άλλα για να μη μακρηγορούμε και έχετε μία εικόνα.

Και αυτά είναι μόνο τα φανερά. Αν βάλουμε και τις εξαγορές υποψηφίων, τις επιταγές στα μεγαλοστελέχη, την στήριξη του προεκλογικού αγώνα κάποιων κ.τ.λ., κλάφτα Χαράλαμπε.

Αυτήν τη στιγμή που μιλάμε, έχουμε τους εξής
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...