Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Κάτι περίεργα πράγματα... (μέρος 2ο)

To αιδοιόπανο ο Βραχιολίδης μάς βρίζει αισχρά διότι λέει γράφουμε για τον Αποστολόπουλο. Πρώτα, πρώτα, για ποιον να γράφουμε; Για το δεξί μπακ του Αχαρναϊκού; Αυτός κάνει όλη τη φασαρία στις εκλογές, αυτός έκανε όλα τα κόλπα, αυτός μάζεψε με όλους τους τρόπους όλα τα λαμόγια, αυτός ξόδεψε τα κέρατά του, αυτός πάει για Δήμαρχος. Για την Πολυκαλά θέλει να πούμε;

Δεύτερον, ο πανίβλαξ, το αίσχος της κοινωνίας, ο βασανιστής και δολοφόνος αδεσπότων ζώων, ο πληρωμένος κονδυλοφόρος των 2€, η πουτάνα όλων μας των 5 δολαρίων νομίζει ότι εμείς έχουμε καμία πρεμούρα με το αποτέλεσμα των εκλογών. Ω ρε και δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χεστήκαμε όμως βρε ζώο ξεσαμάρωτο.

Το Κλισιοσκόπιο ήθελε να βγει Χολαργιώτης

Κάτι περίεργα πράγματα... (μέρος 1ο)

Μέσα στην Κρίση, όταν όλοι υποστήκαμε μειώσεις στα εισοδήματά μας και ακόμη δεν μπορούμε να ζήσουμε αξιοπρεπώς, ο κύριος Αποστολόπουλος ΑΥΞΗΣΕ το μισθό που λαμβάνει ως Πρόεδρος του ΔΟΚΜΕΠΑ!

Έως το 2010, ο κύριος Αποστολόπουλος κατηγορούσε τους αιρετούς συναδέλφους του που ελάμβαναν την αποζημίωσή τους από το Δήμο. Από το 2011 έως σήμερα, έχει λάβει μέχρι τελευταίου ΕΥΡΩ κάθε αμοιβή που του αντιστοιχεί!

Απορία μας είναι τι την ήθελε την αύξηση, αλλά και γενικότερα τα χρήματα από τις θέσεις διοίκησης που κατείχε.

Όπως αποδείχθηκε, αυτός δεν είχε κανένα
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...