Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Άλλοι τα τρώνε σε έργα και άλλοι σε πρόστιμα (μέρος 3ο)

Το δε πρόστιμο είναι... πενταροδεκάρες, περίπου €200.000! Όταν έκλεισαν τα Δημοτικά Ιατρεία του Χολαργού και άλλες εγκαταστάσεις, υπηρεσίες και παροχές για €5.000 και €10.000, η πόλη μας θα δώσει €200.000 για την ξεροκεφαλιά του Δημάρχου μας. Μισό λεπτό να διαλέξουμε, έργα και δουλειές ή πεταμένα λεφτά σε πρόστιμα; Χμμμ, δεν μπορούμε να αποφασίσουμε... Δεν πειράζει, αποφάσισε ο λαός με 60%!

Όταν έχεις εκλεγεί συκοφαντώντας τους άλλους

Άλλοι τα τρώνε σε έργα και άλλοι σε πρόστιμα (μέρος 2ο)

Παρομοίως, ο πρώην Δήμος Παπάγου είχε τοποθετήσει παρανόμως κάποια κοντέινερ σε σημείο όπου δεν επιτρεπόταν και αρνείτο να τα μετακινήσει, διότι έτσι γούσταρε.

Γιατί διαμαρτύρεσαι "δημοκράτη" του Χολαργού που τους ψήφισες; Ας πρόσεχες. Θα μας πείτε και εμάς τι μας νοιάζει, δεν πα να τα βάλουν και στο σπίτι τους;

Πράγματι, δεν θα μας ένοιαζε αν ο Δήμος μας

Άλλοι τα τρώνε σε έργα και άλλοι σε πρόστιμα (μέρος 1ο)

Μιας και η κουβέντα σταμάτησε στη "χρηστή" Διοίκηση τόσο του πρώην Δήμου Παπάγου, όσο και του νυν Καλλικρατικού μας Δήμου, σε αντιδιαστολή πάντα με την "κακοδιαχείριση" του πρώην Δήμου Χολαργού, ευκαιρία είναι να δούμε άλλη μια τεράστια απόδειξη "καλοδιαχείρισης" των χρημάτων μας και δη των χρημάτων των Χολαργιωτών, από τη σημερινή Διοίκηση.

Είναι γνωστό ότι οι Παπαγιώτες δεν
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...