Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Το οικόπεδο, το Πολυϊατρείο, το ΚΑΠΗ και οι πράσινοι δράκοι στην κουζίνα (μέρος 3ο)

Τα έργα που γίνονται ή έγιναν (βλέπε πεζοδρόμια, Φανερωμένης ή όμβρια Δοϊράνης), είχαν προγραμματιστεί από τη προηγούμενη Διοίκηση και η χρηματοδότησή τους ήταν εξασφαλισμένη από Περιφέρεια, ΕΣΠΑ ή ίδιους πόρους.

Επί τη ευκαιρία να θυμηθούμε τους χρόνους που έλεγε ο Δασκαλόπουλος ότι θα κρατήσουν οι εργασίες στη Δοϊράνης, ενώ εμείς προειδοποιούσαμε ότι είναι ανίκανοι, θα κλείσουν πολλούς μήνες τους δρόμους και θα καταστρέψουν όλες τις εκεί επιχειρήσεις. Φυσικά, κλαυσίγελος, αλλά είπαμε, για τον Άνω Χολαργό, τα παράπονά σας στον Πολύδωρα και τον Τούτουζα που πρόσφεραν έτοιμο

Το οικόπεδο, το Πολυϊατρείο, το ΚΑΠΗ και οι πράσινοι δράκοι στην κουζίνα (μέρος 2ο)

Μόλις έγινε η ένωση των Δήμων, κάποιοι άρχισαν να μουρμουράνε για την κατάσταση του Παπάγου. Βλέπετε, πλέον δεν παίζεται φιλικό μεταξύ Δεξιών Παπαγιωτών στο Δημοτικό Συμβούλιο και παρότι δεν υπάρχει σοβαρή αντιπολίτευση, λόγω συγκυριών και συγκεκριμένων εκλεγμένων, το κλίμα είναι σαφώς πιο πολεμικό από ό,τι είχαν συνηθίσει τόσα χρόνια ο Ξύδης και η παρέα του. Πού να είχαν γίνει και σοβαρές εκλογές...

Η Διοίκηση του Δήμου άρχισε αμέσως τις περικοπές. Έκλεισε με το καλημέρα πολλές υποδομές του Χολαργού, ενώ άφησε τις υπόλοιπες να

Το οικόπεδο, το Πολυϊατρείο, το ΚΑΠΗ και οι πράσινοι δράκοι στην κουζίνα (μέρος 1ο)

Η ταμπέλα αυτή κοντεύει να βγάλει ρίζες. Όταν λέμε εμείς ότι η Νέα Πορεία στηρίχτηκε στα ψέμματα για να κερδίσει τις εκλογές, δεν μιλάμε μόνο για τις γνωστές συκοφαντίες. Και πού να πιάσουμε τα νομικά θέματα... Αλλά αυτά δεν είναι της παρούσης, πρώτα τα του οικοπέδου.

Πρώτα, πρώτα, μιλάμε για οικόπεδο 2Χ2, αλλά αφού το δικαστήριο είπε 1,1 εκατομμύριο, εμείς μόκο. Ας πιάσουμε ένα-ένα τα θέματα που προκύπτουν για να μην μπλεχτούμε. Παρά την περιπαικτική μας διάθεση, το πράγμα δεν είναι καθόλου αστείο και θα δούμε, αμέσως, γιατί:

Όταν ακούγονταν τα έργα και οι παροχές που

Παγώνης: Ο Ξύδης πρέπει να πάρει δάνειο! (μέρος 3ο)

4) Εμείς δεν συμφωνούμε και απόλυτα με αυτά τα τελευταία που έγραψε, αλλά αν αυτά που λέει ο Παγώνης, τα πιστεύει κιόλας, κακώς ασχολείται ακόμη με το ΠΑΣΟΚ και τον Κουγιουμτζόπουλο.

Μπορεί να πάει, από τώρα, να κλείσει θέση στο ψηφοδέλτιο του Νικολάου, ο οποίος στην τελική όλα αυτά τα έχει κάνει και ξέρει πολύ καλά να τα ξανακάνει και θα τα ξανακάνει, φανταζόμαστε με λιγότερα δάνεια και καλύτερη διαχείριση. Αυτό, δε, εξαρτάται από τη σύσταση της Διοίκησής του, δηλαδή αποκλειστικά από εμάς τους πολίτες. Ό,τι ψηφίζεις, παίρνεις.

Τέλος, μιας και ασχοληθήκαμε με τον συγκεκριμένο
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...