Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2014

Πιο "νέο", πεθαίνεις... (μέρος 5ο)

Ακριβώς σε αυτό το πλαίσιο και με αυτήν την απαράδεκτη λογική, η κα Αρβανίτη παραμένει στη θέση της και πήγε τις προάλλες και διοργάνωσε κοπή πίτας μιας... επιτροπής, ελπίζοντας ουσιαστικά να φτιάξει μια προεκλογική φιέστα για τον υποψήφιο Δήμαρχο που υποστηρίζει, δηλαδή τον κο Αποστολόπουλο.

Πώς το έκανε αυτό; Εύκολα. Έκλεισε χώρο σε καφετέρια, κάλεσε διευθυντές σχολείων και εκπαιδευτικούς μαζί με τις οικογένειές τους, κάλεσε και... προσωπικούς της φίλους (όπως είπε η ίδια, δεν το λέμε εμείς) και "ξέχασε" όλον τον άλλο Δήμο.

Όλον; Όχι όλον... "Κατά τύχη" προσκλήθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι που

Πιο "νέο", πεθαίνεις... (μέρος 4ο)

Αποστολόπουλος, Τούτουζας, Νομικός, Τσικρικώνη, Αρβανίτη, Ευαγγελοπούλου, Δοπτόγλου κ.τ.λ. δεν θέλουν να βλέπουν τον Ξύδη ούτε ζωγραφιστό.

Δεν σκόπευαν και δεν σκοπεύουν να τον ακολουθήσουν πουθενά, ενώ κάθε φορά που απολαμβάνουν το μίσος των κατοίκων για το ναύαρχο, την παράταξη και την πολιτική του, φροντίζουν να τον αδειάζουν, να διαχωρίζουν τη θέση τους και να υποστηρίζουν ότι όλα τα κακά τα έκανε μόνος του και ότι αυτοί ουδεμία σχέση είχαν. Επ' αυτού δε, πλην Νομικού, Τούτουζα και Δοπτόγλου, όλοι οι άλλοι λένε ΨΕΜΑΤΑ.

Και όμως, παράλληλα, ΚΑΝΕΙΣ τους δεν έχει παραιτηθεί από τη Νέα Πορεία, κανείς δεν έχει
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...