Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ: Το Κλισιοσκόπιο 1° στην Ελλάδα! (μέρος 3ο)

Τα νούμερα, όμως, δεν είναι το σημαντικό στην ιστορία. Αυτά ανεβαίνουν και κατεβαίνουν, όπως την πάτησε ο Μάκης που είχε βγάλει μία γλώσσα νααα, όσο ήταν πρώτος.

Αλήθεια, σκέφτηκε κανείς γιατί ήταν πρώτος τόσον καιρό, με το δεύτερο έτη φωτός πίσω του; Τι στον άνεμο; Τόσο καλός ήταν πια; Και τώρα τι έπαθε; Χάλασε; Όχι, βέβαια.

Αναλογίστηκε κανείς γιατί τα υπόλοιπα sites, μέχρι πρότινος βρίσκονταν σε θέσεις άνω της 20.000ης και τώρα τελευταία έχουν εμφανίσει μία τεράστια άνοδο, καταγράφοντας μονοψήφια νούμερα; Συγκεκριμένα, πριν δύο μήνες το myxolargos βρισκόταν στην 44.365η θέση στην Ελλάδα, ενώ την Παπάγου

ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ: Το Κλισιοσκόπιο 1° στην Ελλάδα! (μέρος 2ο)

Σε αυτό το σημείο, δεν θα μπορούσαμε να μη θυμηθούμε το δούλεμα που φάγαμε, πριν καν συμπληρώσουμε τον πρώτο μήνα της λειτουργίας μας.

Θυμηθείτε μαζί μας ΑΥΤΗΝ, αλλά και ΑΥΤΗΝ την ανάρτηση και ουαί τοις ηττημένοις. Σήμερα, αποδεικνύεται ξανά ότι εμείς και τότε λέγαμε αλήθεια, ενώ οι άλλοι ψέματα. Και φυσικά, να μην ξεχνάμε ποτέ και ΑΥΤΗΝ την ανάρτηση που είναι και από τις αγαπημένες μας.

Σήμερα, το Κλισιοσκόπιο βρίσκεται στους 4 μήνες ζωής παρά 3 μέρες. Έφτασε στις 72.000 επισκέψεις και έχει ξεπεράσει τις 25.000 στη διάρκεια του τελευταίου μήνα. Χωρίς να διαφημίζεται ή να

ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ: Το Κλισιοσκόπιο 1° στην Ελλάδα! (μέρος 1ο)

Διακόπτουμε την προγραμματισμένη ροή των αναρτήσεών μας, για να μοιραστούμε μαζί σας τη χαρά μας, για το κάτωθι:

Σύμφωνα με το μόνο παγκοσμίως αποδεκτό και αναγνωρισμένο σύστημα μέτρησης και κατάταξης ιστοτόπων, Alexa, το Κλισιοσκόπιο βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στην πρώτη θέση στην Ελλάδα, ανάμεσα στα sites και τα blogs της ευρύτερης περιοχής μας. Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε με αμείωτο ζήλο την προσπάθεια ξεμπροστιάσματος και απομυθοποίησης όσων τολμούν να παίζουν παιχνιδάκια στην πλάτη σας.

Με βάση, λοιπόν, την τελευταία μέτρηση της 18ης Απριλίου 2012, όσον αφορά στην κίνηση και την επισκεψιμότητα του κάθε ιστοτόπου, η σχετική λίστα

Δύο εικόνες, χίλιες λέξεις

 Το πρώτο βίντεο είναι από τη συνέντευξη που είχε  δώσει η Ευαγγελοπούλου στο site της Παπάγου  Πολιτείας, στις 28 Σεπτεμβρίου 2011.

 Μην ασχοληθείτε με τις παπάτζες που λέει, τόσο  διότι αποτελούσαν ευχολόγια και ιστορίες για  αγρίους, όσο και διότι, σε αυτήν την περίπτωση, το  περιεχόμενο δεν είναι αυτό που μας απασχολεί.

 Δείτε τώρα, το παρακάτω βίντεο και θαυμάστε σε  ποια αλλόφρονα κατάσταση βρίσκεται, σήμερα, η

Χαμός στον Τίμιο Σταυρό (με την καλή έννοια)

 Να και μία περίπτωση σε αυτόν το Δήμο και αυτήν  τη χώρα, όπου με ασφάλεια μπορούμε να πούμε  ότι ισχύει το: "Κάθε φέτος και καλύτερα".

 Εντυπωσιακή ήταν για μία ακόμη φορά η στιγμή  του "Χριστός Ανέστη" στον Τίμιο Σταυρό Χολαργού  και όχι Παπάγου, όπως νόμιζε μέχρι πρότινος,  άσχετος "νέος και άφθαρτος" που θέλει να γίνει  και Δήμαρχος, τρομάρα του. Μια και το  αναφέραμε, ο συγκεκριμένος έχει μεγάλη πλάκα,  διότι πήγε σχολείο στον Παπάγο, όλοι οι φίλοι του
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...