Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Εντιμότητα ή Εντοπιότητα; (μέρος 2ο)

Ο Ξύδης, λοιπόν, εμφανίζεται ως ο Έντιμος υποψήφιος, άρα αυτομάτως ο Νικολάου ως ο Ανέντιμος, ενώ παράλληλα, ο Νικολάου εμφανίζεται ως ο Τοπικιστής, άρα αυτομάτως ο Ξύδης ως ο φίλος και προστάτης όλου του Δήμου και φυσικά ΚΑΙ του Χολαργού. Μήνυση πάλι δεν έφαγε κανείς για αυτό, διότι κάποιοι έκαναν υψηλού επιπέδου πολιτική, με αποτέλεσμα κάποιοι άλλοι να θεωρήσουν ότι για να μην πέφτουν κεφάλια, έπαιζε να είχε και δίκιο ο καλός μας ο εκδότης. Προς γνώσιν και συμμόρφωσιν.

Το εξώφυλλο αυτό μπορεί να συγκριθεί μόνο με το αλήστου μνήμης εμετικό φέιγ βολάν του 1998: "Δημοκράτες του Χολαργού, δεν χαρίζουμε το Δήμο στη Δεξιά". Σε αυτούς τους "Δημοκράτες"

Εντιμότητα ή Εντοπιότητα; (μέρος 1ο)

Μεταξύ πρώτης και δεύτερης Κυριακής των Δημοτικών Εκλογών του 2010, ο κος Χάρης Κουγιουμτζόπουλος, εξέδωσε το συγκεκριμένο φύλλο της εφημερίδας του, "30 Μέρες".

Ο κύριος τίτλος ήταν το περίφημο "Εντιμότητα ή Εντοπιότητα", εφάμιλλο πλέον σε ψευτιά και χειραγώγηση με το "Λεφτά Υπάρχουν" του Γιωργάκη Παπανδρέου, γνωστού και ως προδότη και καταστροφέα της Ελλάδος.

Υποψήφιος του Γιωργάκη ήταν και ο κος Κουγιουμτζόπουλος, στις Δημοτικές Εκλογές του 2006, για να μην ξεχνιόμαστε, ο οποίος πλέον κατέχει και τον τίτλο του έμμεσου καταστροφέα του Χολαργού και θα δούμε αμέσως γιατί.

Όπως βλέπουμε από την τοποθέτηση των λέξεων
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...