Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Καραμανέας vs Παϊτέρης (ναι, τσακώθηκε και με αυτόν) μέρος 2ο

Θα πει, τώρα, κάποιος αφελής: "Μα γιατί είναι εκβιασμός και δεν είναι μία απλή επιχειρηματική πρόταση ή μία λογική προεκλογική συνεργασία;".

Όταν πας επιχειρηματικά, βγάζεις έναν τιμοκατάλογο και λες: Τόσο η σελίδα, τόσο το εξώφυλλο, τόσο το οπισθόφυλλο κ.τ.λ. και μετά περιμένεις τις καταχωρήσεις από τον αντισυμβαλλόμενο. Αντίθετα, όταν λες "δώσε μου Χ ποσό για να σε παίζω ως εφημερίδα, κοινώς εξαγόρασε την άποψη και τη συνείδησή μου, μπας και βγεις Δήμαρχος και αν δεν το κάνεις θα υποστείς τις συνέπειες ή θα βρω έναν άλλον να με εξαγοράσει ως σύνολο", τότε είναι

Καραμανέας vs Παϊτέρης (ναι, τσακώθηκε και με αυτόν) μέρος 1ο

Ο άνθρωπος που τσακώνεται πιο γρήγορα και από τη σκιά του, κατάφερε να πλακωθεί και με τον ομόσταυλό του, Λάζαρο Παϊτέρη, γεγονός εξαιρετικά περίεργο από τη στιγμή που αυτοί οι δύο αποτελούν τα μεγαλύτερα γλειψίματα του Ξύδη, άρα έχουν απολύτως κοινά συμφέροντα.

Ήταν αναπόφευκτο, όμως, διότι ο Καραμανέας, αφού απέτυχε να πάρει τη δουλειά με την εκδήλωση για τον Αλέξανδρο, επανήλθε ως εξής:

Έχωσε τον Παϊτέρη να ψήσει το Στάικο να συνεργαστεί μαζί του, ως εξής: Το σχέδιο

Καραμανέας και ΔΑΟΧ (μέρος 3ο)

Έτσι, λοιπόν, άρχισε ο καυγάς με τον Αυγουρόπουλο, ο οποίος κρατάει μέχρι σήμερα, καθώς ο Πετράν θεωρούσε ότι "παίζοντας" τον κυρ Θανάση από την εφημερίδα, αυτός θα του κάνει όλα τα οικονομικά γούστα στο ΔΑΟΧ.

Στη συνέχεια, ανέλαβε Πρόεδρος ο Κωνσταντάτος και το κλαψούρισμα συνεχίστηκε. Σε κάθε ΔΣ του ΔΑΟΧ, εμφανιζόταν Καραμανέας με διαφορετική πρόταση, κάθε φορά... Τη μία ήθελε να του χαρίσουν το ΦΠΑ, την άλλη να του επιμηκύνουν το χρόνο αποπληρωμής, την επομένη να του μειώσουν το
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...