Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Απάντηση στο holargos.blogspot.gr (μέρος 10ο)

Παράλληλα, υπάρχουν πολλοί άλλοι κακεντρεχείς που λένε και διάφορα άλλα σχετικά με το πότε θυμηθήκατε ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ να αρχίσετε να γράφετε κατά του Ξύδη και πόσο συνέπεσαν οι ημερομηνίες με την αντίστοιχη αλλαγή πλεύσης κάποιων άλλων Μέσων, αλλά βλέπετε ότι εμείς μακριά από όλα αυτά.

Μην ανοίγετε, λοιπόν, φάμπρικες με ανθρώπους που δεν σας πειράζουν και αφήστε να

Απάντηση στο holargos.blogspot.gr (μέρος 9ο)

Τέλος, είναι άδικο να μας κατηγορείτε για συνωμοσιολόγους, διότι αν ήμασταν, αντί να σας υποστηρίζουμε, θα λέγαμε ότι είστε το αποτυχημένο πείραμα-προπομπός του myxolargos.gr, το οποίο ήταν ανενεργό τόσον καιρό και ξαναπήρε μπρος μόλις το Κλισιοσκόπιο σάρωσε τα πάντα, μπας και χρειαστεί κάποιος να μας χτυπήσει ανώνυμα, μιας και οι επώνυμοι έχουν βρει το διάολό τους μαζί μας.

Θα κάναμε, επίσης, τον παραλληλισμό ότι όταν

Απάντηση στο holargos.blogspot.gr (μέρος 8ο)

Επίσης, αυτό που λέτε ότι τα θέματά σας προέρχονται αποκλειστικά από το διαδίκτυο είναι επίσης ΨΕΜΑ και αδικείτε τον εαυτό σας, διότι μια χαρά ρεπορτάζ κάνετε και εξαιρετικές πληροφορίες έχετε και επί τόπου βρίσκεστε και φωτογραφίες τραβάτε και μέσα σε όλα είστε και ελπίζουμε να συνεχίσετε να το κάνετε.

Και πολλά μπράβο σας, διότι είστε το μόνο Μέσο της περιοχής που τόλμησε να βγάλει στη φόρα

Απάντηση στο holargos.blogspot.gr (μέρος 7ο)

Και για να το κατανοήσετε μιας δια παντός, ώστε να μην έχουμε συνέχεια τα ίδια: Δεν μας ενδιαφέρει ούτε ποιοι είστε, ούτε πού ανήκετε, ούτε ποια συμφέροντα εξυπηρετείτε, αν το κάνετε.

Και αυτό ισχύει μέχρι να γράψετε ψέμματα ή να μας επιτεθείτε εν αδίκω. Έχουμε ξαναπεί, πιστεύουμε στην ελευθεροτυπία και θα δώσουμε μάχη για να μπορεί ο καθείς να γράφει
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...