Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Τα προεόρτια (μέρος 2ο)

Παράλληλα, ο Χάρης γύρισε το myxolargos.gr σε ένα απόλυτα αποστειρωμένο ειδησεογραφικό site επικαιρότητας και συνέχισε το πατρονάρισμα του Παπαγεωργίου και μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Όποιος έχει ακούσει ή διαβάσει Κουγιουμτζόπουλο, στο παρελθόν και σήμερα, ακούσει Παπαγεωργίου, θα διαπιστώσει τις ίδιες ανεδαφικές καραμέλες περί ευρωπαϊκών προγραμμάτων και λοιπών ανεφάρμοστων "προτάσεων" για να 'χαμε να λέγαμε. Απορούμε πώς ανέχεται ο Άκης αυτού του είδους την κακή έκθεση, αλλά από την άλλη αντιλαμβανόμαστε ότι όταν χρωστάς στον άλλον την πολιτική υπόστασή σου, δεν έχεις και πολλά περιθώρια αντίδρασης.

Το απογοητευτικό της υπόθεσης είναι ότι, ενώ χαιρόμαστε

Τα προεόρτια (μέρος 1ο)

Όπως θα θυμάστε, στη σειρά αναρτήσεών μας, με τίτλο "Το (πολιτικό) δράμα του Χάρη Κουγιουμτζόπουλου" είχαμε εξηγήσει ότι ο αγαπημένος μας εκδότης, πλέει σε περίεργα πολιτικά νερά.

Ο Χάρης παρουσίασε τον Ξύδη, ως Θεό, προκειμένου να πετύχει το όνειρο της ζωής του, δηλαδή την ήττα του Νικολάου. Ο καθείς ανάλογα με το επίπεδό του, έχει και τα αντίστοιχα όνειρα... Στην πορεία, του συνέβησαν οι κάτωθι καταστροφές:

1) Δεν έφαγε όσο ήλπιζε.
2) Δεν βρέθηκε και δεν αποδείχτηκε καμία κλεψιά και καμία

Το Κλισιοσκόπιο στα 300.000 καλύτερα sites του κόσμου!

Μετά τις πεντακόσιες χιλιάδες, το Πολιτικό Κλισιοσκόπιο Χολαργού-Παπάγου, έσπασε και το φράγμα των τριακοσίων χιλιάδων θέσεων, ενώ η τάση του παραμένει ανοδική.

Φυσικά, παραμένει στην πρώτη θέση μεταξύ όλων των Μέσων της ευρυτάτης περιοχής μας, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στον κόσμο και πλέον κυνηγά το όνειρο των 200.000 θέσεων που από

Κοινωνική πολιτική του Δήμου: Είναι καιρός να γυρίσουμε σελίδα! (μέρος 3ο)

Θέλουμε να βιώσουμε επί 4 χρόνια, ποιο είναι το πραγματικό πρόσωπο του κου Τίγκα, ο οποίος προαλείφεται για υποψήφιος Δήμαρχος, εδώ και τόοοσα χρόνια, χωρίς να τολμάει να κατέβει και ενώ ο λαός τον έστειλε να κάνει Αντιπολίτευση, αυτός έχει γίνει Ξυδικότερος του Ξύδη, συμβάλλοντας στην καταστροφή του Χολαργού, μπας και πάρει δαχτυλίδι από τον Παπάγο. Θέλουμε να τον βλέπουμε να μας προαναγγέλλει κάθε μέρα, ότι θα φτιάξει δική του παράταξη, ώστε όταν -πάλι- δεν το κάνει, να γελάσουμε με την ψυχή μας.

Θέλουμε να τσούξουν τα αποτελέσματα του να πηγαίνει ο κόσμος και να ψηφίζει σύμφωνα με τις υποδείξεις ενός μάτσου

Κοινωνική πολιτική του Δήμου: Είναι καιρός να γυρίσουμε σελίδα! (μέρος 2ο)

Ευχαριστούμε τον κο Κεχρή που, μιλώντας "από μέσα", δικαιώνει απολύτως το Κλισιοσκόπιο για όσα λέει τόσον καιρό, αν και δεν έχουμε καμία επαφή με τη Διοίκηση και το Δημοτικό Συμβούλιο. Οφείλουμε, όμως, να διαφωνήσουμε με τον τίτλο του άρθρου του: "'Είναι καιρός να γυρίσουμε σελίδα".

Κανένας καιρός δεν είναι για να γυρίσουμε καμία σελίδα, ακόμη. Στις προηγούμενες εκλογές, πήγαμε σαν τα ζα και ψηφίσαμε τον κάθε έναν που μας κορόιδευε και μας έλεγε ότι είναι ο Θεός, ο Αρχιεπαναστάτης ή ο Αρχιερέας της Κάθαρσης και συκοφαντούσε τους αντιπάλους του ως κλέφτες και απατεώνες. Τώρα, θέλουμε να τους ζήσουμε

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...