Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Όποια πέτρα και αν σηκώσεις (μέρος 3ο)

Φυσικά, ο Στάικος είχε στα χέρια του τις επιστολές της Βαλιάνου, τις οποίες, όταν είδε η Καλιοντζή, παραλίγο να πάθει εγκεφαλικό.

Μπορεί κάποιος να γουστάρει ή όχι την Καλιοντζή, αλλά το μόνο που δεν μπορεί κανείς να της προσάψει είναι η μη τιμιότητα, σε θέματα οικονομικής φύσεως.

Όπως ήταν, λοιπόν, λογικό η κα Ντίνα αυτομάτως θέλησε να κινήσει όλες τις νομικές διαδικασίες, ώστε να βρεθεί το πού πήγαν τα -πολλά, ομολογουμένως- χρήματα.

Ο Μπάμπης Στάικος της απήντησε ότι δεν θα ήθελε να

Όποια πέτρα και αν σηκώσεις (μέρος 2ο)

€32.000 πήρε η κα Ζωζώ, ουσιαστικά, μέσα σε 2 χρόνια, για... φιλανθρωπίες. Do the math. Βέβαια, η έννοια της φιλανθρωπίας είναι ευρύτερη, συνεπώς υπό μία έννοια "φιλανθρωπία" έκανε η γυναίκα, αλλά ας δούμε τα γεγονότα, αναλυτικά:

Πριν μερικούς μήνες, ο Μπάμπης Στάικος, προσπαθώντας να απαντήσει σε όσους τον κατηγορούσαν ότι κάνει δωρεές μόνο στον Παπάγο, ανέφερε ότι έχει προσφέρει και στο Χολαργό και συγκεκριμένα, στο Ίδρυμα Ζουρούδη.

Το σχετικό κείμενό του υπέπεσε στην αντίληψη της

Όποια πέτρα και αν σηκώσεις (μέρος 1ο)

Ε, ρε τι έχει να γίνει... Ας ετοιμαστεί ο Μάκης να μας ξανανοίξει πόλεμο, για να υπερασπιστεί το "φίλο"' του... Αν και νομίζουμε ότι αυτήν τη φορά θα ντραπεί.

Ας ξετυλίξουμε, όμως, άλλο ένα ενδιαφέρον κουβάρι βρόμας και δυσωδίας:

Το 2007, η κα  Ζωζώ Βαλιάνου, τότε Πρόεδρος του ιδρύματος Ζουρούδη, ζήτησε από το Μπάμπη Στάικο €10.000 για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Τα πήρε και του απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος και μάλιστα,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...