Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Τα πασχαλινά Χρόνια Λεφτά (μέρος 3ο)

4) Ό,τι ξεκινάει με γλοιώδεις πανηγυρισμούς και προκλητικά ζεϊμπέκικα, τελειώνει με πόνο. Πολλοί δεν κατάφεραν να ικανοποιήσουν τις προσδοκίες των επαγγελματιών εκβιαστών και συκοφαντών της περιοχής, με αποτέλεσμα να τους βρουν μπροστά τους.

Στα δυόμιση χρόνια, η παρέα που εξελέγη τυχαία και αδίκως και η παρέα που συκοφάντησε για να φάει, ήταν αναπόφευκτο να γίνουν μαλλιά-κουβάρια μεταξύ τους, καθώς κανενός οι προθέσεις και οι πρακτικές δεν ήταν τίμιες και ειλικρινείς.

5) Μειώθηκαν τα μπικικίνια από τις θέσεις Διοίκησης του Δήμου. Βλέπετε, τόσο πολύ

Τα πασχαλινά Χρόνια Λεφτά (μέρος 2ο)

Το Πάσχα του 2013, τα Χρόνια Λεφτά ήταν λιγότερα από ποτέ άλλοτε. Οι αιτίες είναι οι κάτωθι:

1) Ξεκινάμε από το βασικό. Υποψήφιοι και στελέχη που δεν πρόσκεινται στον Ξύδη, δεν πετάνε πλέον ούτε μισό € στα συνεταιράκια-συκοφάντες που τους χαντάκωσαν και μας φόρτωσαν το Κακό προσωποποιημένο στον τόπο μας και πολύ καλά κάνουν. Σιγά μην τους ταΐζουν για να τους συκοφαντούν.

Συνεπώς, από πελατεία έχουν μείνει τα στελέχη της Νέας Πορείας που χρωστάνε στους ψεύτες "εκδότες" την ύπαρξή τους και οι γραφικοί μεγαλομανείς που θέλουν να κατέβουν για

Τα πασχαλινά Χρόνια Λεφτά (μέρος 1ο)

Ο μοναδικός λόγος ύπαρξης των τοπικών Μέσων είναι τα χρήματα. Με την άσκηση ή μάλλον με την ξέσκιση της δημοσιογραφίας, ο πρωταρχικός στόχος των τυχοδιωκτών "εκδοτών" είναι να βάλουν πόδι στο Δήμο.

Αν δεν τα καταφέρουν, γλείφουν και εκβιάζουν ώστε να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα Χρόνια Λεφτά κατά τις εορταστικές περιόδους, μπας και επιβιώσουν.

Ουσιαστικά, όσοι δίνουν χρήματα στους τοπικούς εκδότες, επιτρέπουν τη συντήρηση αυτού του καρκινώματος που ονομάζεται "τοπική δημοσιογραφία" και αργά ή γρήγορα τους βρίσκουν μπροστά τους, διότι ο
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...