Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

H... "Εντιμότητα" (μέρος 3ο)

Σαν δεν τους έφταναν όλα αυτά, να σου και το δημοσίευμα του zougla.gr περί της εμφάνισης του ονόματος του Ξύδη σε εσωτερικό έγγραφο του ΣΔΟΕ και συγκεκριμένα σε λίστα ελέγχου πολιτικών προσώπων. Απαράδεκτα πράγματα...

Επειδή εμείς δεν είμαστε ούτε συκοφάντες, ούτε κακεντρεχείς, ευχόμαστε ο Δήμαρχός μας να αποτινάξει γρήγορα από πάνω του και τη Ρετσινιά, αλλά και τη ρετσινιά που του κόλλησε το συγκεκριμένο δημοσίευμα και να καθαρίσει και αυτός το όνομά του, έστω και μετά από 10 χρόνια, όπως έκανε και ο Νικολάου, ο οποίος κατηγορείτο για κλέφτης και μιζαδόρος, από το 2002, πριν καν αναλάβει τις τύχες του Δήμου, επειδή δεν τα "έσκασε" σε συγκεκριμένους ανθρώπους.

Ευχόμαστε το όνομα του τωρινού Δημάρχου μας να

H... "Εντιμότητα" (μέρος 2ο)

Από την 1η Ιανουαρίου του 2011, η νέα Διοίκηση Ξύδη, εξαπέλυσε ένα απίστευτο κυνηγητό μαγισσών για να ανακαλύψει και να αποκαλύψει όλες τις υποτιθέμενες κλεψιές και απατεωνιές των προηγούμενων, ώστε να δικαιωθεί για την επιλογή της να κάνει προεκλογική εκστρατεία συκοφαντώντας και καθυβρίζοντας τους κύριους αντιπάλους της.

Αρωγοί, συμπαραστάτες και τεράστιοι μοχλοί πίεσης σε αυτήν την προσπάθεια "κάθαρσης", στάθηκαν οι εκδότες του Χολαργού, Κουγιουμτζόπουλος, Βραχιολίδης και Καραμανέας, διότι και αυτοί είχαν ξανοιχτεί πάρα πολύ, δημοσιεύοντας κάθε μήνα, κάθε εβδομάδα, κάθε μέρα, κάθε ώρα και κάθε λεπτό σε εφημερίδες, blogs και sites περί της

H... "Εντιμότητα" (μέρος 1ο)

Ας δούμε, δύο χρόνια μετά πώς έχει η κατάσταση, ώστε να αξιολογήσουμε το επίπεδο ψεύδους και συκοφαντίας της συγκεκριμένης έκδοσης.

Αρχικά, να υπενθυμίσουμε ότι ο Ξύδης στον Παπάγο έλαβε δημοκρατικότατα ποσοστό 82%, ανώτερο δηλαδή από εκείνα που έπαιρναν οι δικτάτορες σε εκλογές βίας και νοθείας, όταν ο κόσμος ψήφιζε υπό την απειλή του όπλου και εκτός παραβάν.

Στα 72 του και μετά από φθορά 16 χρόνων συνεχούς Δημαρχίας. Το ποιος, λοιπόν, "πάτησε" στην Εντοπιότητα και ποια περιοχή έχει πρόβλημα τρελού Τοπικισμού είναι σαφές και δεν χρήζει περαιτέρω απόδειξης.

Από την επόμενη μέρα των εκλογών, το Νοέμβριο
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...