Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Η πάρα, μα πολύ κακή αρχή (μέρος 41ο)

5) Είναι ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΟΣ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ, διότι λέει ότι ο Νικολάου δεν τον εξόφλησε, διότι είχε να πληρώσει τα "βύσματά" του. Από μόνη της αυτή η δήλωση εμπεριέχει 4, ναι 4 (κατόρθωμα) ΨΕΜΑΤΑ! Πάμε:

-Είναι ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΟΣ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ, διότι επιμένει να πετάει υπονοούμενα στον αέρα, χωρίς να μας δίνει ούτε ένα όνομα, ώστε στο Αυτόφωρο που θα πάει να μας εξηγήσει ποιοι είναι οι εκτός ΑΣΕΠ διορισμένοι που τους πλήρωνε ο Δήμος και τους πήρε λόγω γκομενικών και συγγενικών σχέσεων, ενίοτε και ως ΕΡΓΑΤΕΣ (!!!), για να στρογγυλοκάθονται στα γραφεία.

Μιλάμε δηλαδή για περισσότερους από έναν, οι οποίοι εκτός του ότι ήταν "παράνομοι",

Η πάρα, μα πολύ κακή αρχή (μέρος 40ό)

Μετρήστε ΨΕΜΑΤΑ:

1) Είναι ΨΕΥΤΗΣ, πρώτα-πρώτα διότι μιλάει για κάποιο "ψέμα" του Κλισιοσκοπίου, ενώ παρακάτω απλά επιβεβαιώνει 100% ότι όσα γράψαμε είναι αλήθεια. ΨΕΥΤΗΣ!

2) Είναι ΨΕΥΤΗΣ, διότι λέει ότι ανακατασκεύασε όλη την Περικλέους, από τη Μεσογείων, μέχρι το Δημαρχείο! Στην πραγματικότητα ανακατασκεύασε μόνο το ρεύμα καθόδου και μάλιστα, από το ύψος της οδού Σύρου, έως το ύψος της οδού Βουτσινά! ΨΕΥΤΗΣ!

3) Είναι ΨΕΥΤΗΣ, διότι λέει ότι το έργο είχε τελειώσει σχεδόν δύο χρόνια, πριν την εξόφλησή του! Οι εργασίες τελείωσαν στις 17-3-2010, ενώ η
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...