Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014

Κάτι περίεργα πράγματα... (μέρος 5ο)

Καλά, μην πέφτουν και από τα σύννεφα μερικοί που μετά από όλες τις πουστιές δεν γουστάρουμε τον Αποστολόπουλο. Το 75% του Παπάγου και του Χολαργού δεν τον γουστάρει επίσης και από το υπόλοιπο 25%, αν αφαιρέσουμε τους απελπισμένους που πίστεψαν τις υποσχέσεις για διορισμούς και όσους εξαγοράστηκαν, δεν μένουν και πολλοί που να τον γνωρίζουν και να τον γουστάρουν πραγματικά. Μην τρελαίνεστε. Και 99% να τον ψηφίσει στο δεύτερο γύρο, δεν θα το κάνει διότι τον γνώρισε ή τον αγάπησε, αλλά επειδή νομίζει ότι θα διοριστεί ή για να γλείψει εκεί που βλέπει χρήμα.

Έχετε δει εσείς ποτέ εκλογικούς αντιπροσώπους να βρίζουν τον υποψήφιο Δήμαρχο, του οποίου τα

Κάτι περίεργα πράγματα... (μέρος 4ο)

Μας είπε Τουρκόσπορους το λαμόγιο της Φωκίωνος Νέγρη, διότι λέει δεν συνεχάρημεν τον Αποστολόπουλο για την είσοδό του στο δεύτερο γύρο:

α) Ούτε τον Τίγκα συνεχάρημεν.
β) Ως τι να τον συγχαρούμε;
γ) Εμείς δεν τα έχουμε αρπάξει από κάπου, ούτε το επιθυμούμε, για να κάνουμε κατευθυνόμενη δημοσιολογία. Βλέπουμε κάτι, το λέμε. Δεν βλέπουμε, δεν το λέμε.
δ) Συγχαρητήρια δίνεις όταν κάποιος κάνει καθαρό και τίμιο αγώνα. Άρα, να πάνε οι άλλες παρατάξεις να συγχαρούν μόνο τον Τίγκα. Εμείς δεν είμαστε γραφείο Τύπου κανενός. Δεν θυμόμαστε να είπαμε σε κανέναν τι να ψηφίσει.

Μάλλον το παράπονο του Μάκη είναι που
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...