Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Το προεκλογικό Δημοτικό Συμβούλιο (μέρος 1ο)

Μιας και λέμε για τις εκλογές, δεν πρέπει να παραλείψουμε να αναφερθούμε στην Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σχετικά με τη διεξαγωγή των εκλογών στο Δήμο μας.

Η Συνεδρίαση είχε ουσιαστικό στόχο τη

Περί νοθείας

Ακούμε κάθε φορά κλαπατσιμπανιές ότι στήνονται οι κάλπες στο Χολαργό και αλλού κτλ. Αφήστε τις σαχλαμάρες και ασχοληθείτε με το λαό.

Η Χρυσή Αυγή δεν είχε εκλογικό αντιπρόσωπο πουθενά, αλλά τα ποσοστά της τα κατέγραψε μία χαρά. Ο Καμμένος το ίδιο, με ελάχιστη εκλογική παρουσία.

Εκτός και αν ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α και οι ακροδεξιοί είχαν τόσους πολλούς δικαστικούς

Πού ήταν η ΝΔ, οέο;

Εντάξει, το ΠΑΣΟΚ είχε κρυφτεί και με το δίκιο του. Η ΝΔ πού ήταν, η οποία πάντα, ασχέτως δύναμης, ήταν εξαιρετική στην οργάνωση και την επάνδρωση τμημάτων και εκλογικών κέντρων; Όοοχι αυτήν τη φορά στο Χολαργό!

Και μην πει κανείς ότι έφταιγε το ποσοστό. Και το ΚΚΕ χαμηλό ποσοστό πήρε, αλλά ήταν παρών

Πού ήταν ο Δήμος, οέο;

Ο αόρατος εραστής Νο2. Παντελώς απούσα η Δημοτική Αρχή από τα εκλογικά κέντρα του Χολαργού. Αυτές οι εκλογές έγιναν από μόνες τους, με κάποιον μαγικό τρόπο, καθώς σε κάθε εκλογικό κέντρο υπήρχαν μόνο κάτι εκπρόσωποι των αριστερών κομμάτων και ελάχιστοι εργαζόμενοι του δήμου που έκαναν τους αγγελιοφόρους των αποτελεσμάτων. Οι αστυνομικοί ήταν περισσότεροι από όλους τους άλλους μαζί.

Και καλά οι Παπαγιώτες δεν έχουν λόγο να ασχολούνται με το Χολαργό, διότι
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...