Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Ποιο είναι το πραγματικό σχέδιο Ξύδη-Παπάγου (μέρος 1ο)

Λιανά, για κανά δύο που ακόμη δεν το έχουν πιάσει: Ο Ξύδης ήξερε ότι είναι η τελευταία του, όχι μόνο του ιδίου, αλλά και του Παπάγου. Τέτοια συγκυρία με ΔΝΤ, αποχή, διεφθαρμένους και ψεύτες παρατρεχάμενους, συκοφάντες εκδότες, ξεπουλημένο ΠΑΣΟΚ, προδότες και ανοργάνωτους αντιπάλους, δεν θα ξαναβρεί άνθρωπος στην περιοχή τα επόμενα 500 χρόνια.

Είδε και τον Προϋπολογισμό του Χολαργού, ποια ήταν η πραγματική κατάσταση, πόσο βελτιωνόταν από μόνη της, πόσα πράγματα μπορούσε να του κόψει, πόσα να στερήσει από τον κόσμο και να

Τις πταίει για την εκμετάλλευση του Χολαργού από τον Παπάγο (μέρος 4ο)

5) Θέλετε να πάμε στα της περίφημης διαθήκης; Είπε μια σαχλαμάρα η Κούτρα, της έβαλε χέρι ο Ξύδης, το θέμα θάφτηκε και δεν μάθαμε, ούτε θα μάθουμε ποτέ ποιος είχε δίκιο και αν υπήρχε οποιοδήποτε θέμα.

6) Θέλετε να πάμε στα μαύρα ταμεία του ΔΑΟΧ; Μόνο ο Τούτουζας την πλήρωσε, αλλά και ο Δήμος που έφαγε τη δικαστική απόφαση στο κεφάλι για το τάχα μου παράνομο έργο. Τον Τούτουζα τον κυνήγησαν λυσσαλέα, τον έδιωξαν από Αντιδήμαρχο, τον έθεσαν στην αφάνεια, τον απειλούν ακόμη με εισαγγελείς και φυλακές, ενώ το Νικολάου ουδείς.

7) Να πάμε στα μαύρα ταμεία του Αποστολόπουλου

Τις πταίει για την εκμετάλλευση του Χολαργού από τον Παπάγο (μέρος 3ο)

Μεγάλη πλάκα είχαν και οι τοπικοί εκδότες, οι οποίοι παρασυρμένοι από το μίσος τους κατά του Νικολάου που δεν τους τάιζε, θεωρούσαν ότι πρώτο μέλημα του Ξύδη θα ήταν να κλείσει φυλακή τον εχθρό τους, ώστε να μην μπορέσει να ξανακατέβει και τους ξανακόψει το φαΐ.

Ας δούμε τα γεγονότα:
1) Ο Ξύδης είναι γνωστό ότι θα κατέβαινε υπό του Νικολάου, όσο ίσχυε το "αριστείδειν". Τότε, όλα ήταν καλά, ούτε χρέη υπήρχαν, ούτε κλεψιές, ούτε απατεωνιές.  Μετά από λίγο, έγινε της μουρλής. Κανένας δεν αναρωτήθηκε γιατί...

2) Ο Ξύδης βάσισε την προεκλογική του εκστρατεία
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...