Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Γιατί τα κάνει αυτά ο Αυγουρόπουλος

Είναι κατανοητό το γεγονός ότι ελλείψει άλλων ενδιαφερόντων, αν κόψεις το Δήμο, θα πεθάνεις, αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να συμπεριφερθείς και ως Αντιπολίτευση. Και η Αντιπολίτευση δεν είναι όλη μέρα στο Δημαρχείο, ούτε τάχα μου βοηθάει τον Πρόεδρο να εκτελεί τα καθήκοντά του.

Οι κακές γλώσσες θα πουν ότι ο Αυγουρόπουλος έχει πάρα πολλούς συγγενείς που εργάζονται ή

Ήταν σωστή η συμπεριφορά της Κούτρα κατά του Αυγουρόπουλου;

Οπωσδήποτε όχι. Όποιος και να είναι ο άλλος, δεν συμπεριφέρεσαι κατά αυτόν τον τρόπο σε έναν πρώην Αντιδήμαρχο που έχει δώσει και τη ζωή του για το Δήμο. Από την άλλη, τι πάει να πει: "Τι δουλειά κάνει ο κύριος;", όταν όλοι γνωρίζουν ότι ο Αυγουρόπουλος είναι συνταξιούχος του ΟΤΕ;

Από εκεί και έπειτα, ο συγκεκριμένος θα πρέπει επιτέλους να καταλάβει ότι όταν χάνουμε τις

Κούτρα-Αυγουρόπουλος: Η κλοτσοπατινάδα

Το περιστατικό συνέβη τον Ιανουάριο του 2011, όταν οι Παπαγιώτες είχαν εμφανιστεί στο Δημαρχείο Χολαργού με νοοτροπία κατακτητή, ενώ ο Αυγουρόπουλος είχε αρχίσει τα "στράτα-στρατούλα" με τον Αποστολόπουλο, μπας και ο τελευταίος δεν καταφέρει να σκοτωθεί στην προσπάθεια να φέρει εις πέρας το... υπεράνθρωπο έργο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου. Της απόλυτης θέσης-βιτρίνα που και ο τελευταίος άχρηστος μπορεί

Να είσαι καλά Κική του, να τον ξαναπετάξεις όξω με τις κλοτσιές

Ξεφυλλίζοντας τον "Αντίλογο", πέσαμε πάνω στο συγκεκριμένο εδάφιο, όπου με τίτλο: "Τα καλά να λέγονται και να... γράφονται", ο κος Αυγουρόπουλος πλέκει το εγκώμιο της Αντιδημάρχου, κας Κούτρα και η αλήθεια είναι ότι μία τάση προς λιποθυμία δεν μπορέσαμε να την αποφύγουμε.

Πολιτικός χωρίς ιστορική μνήμη είναι καταδικασμένος στη λήθη και ο συγκεκριμένος

Person of Interest


Το λουκέτο στο Αντώνης Τρίτσης, ο ΚΟΧ και το ρεζιλίκι της αρκούδας

Κλειστό με όλη τη σημασία της λέξης...
Προχτές Κυριακή, υπό φυσιολογικές συνθήκες, ο ΚΟΧ θα έδινε τον υπέρ πάντων αγώνα απέναντι στη θρυλική ομάδα του Ιωνικού Νέας Φιλαδελφείας, με στόχο την άνοδο στη Β' Εθνική!

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Χολαργού βρίσκεται στη δεύτερη θέση, ενώ ο Ιωνικός στην τρίτη. Όποιος κερδίσει "κλειδώνει" την άνοδο στη μεγαλύτερη κατηγορία.

Έλα μου, όμως, που ο ΚΟΧ δεν είχε όχι απλά τη φυσική, δυνατή του έδρα, αλλά
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...