Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Οι επιστολές της Βαλιάνου προς το Στάικο (μέρος 8ο)

Εσχάτως, ο Τσοντολάγνος της "δημοσιογραφίας" άρχισε να απειλεί το Κλισιοσκόπιο, ότι αν δεν σταματήσει να γράφει για την υπόθεση Βαλιάνου, θα προβεί σε... αποκαλύψεις.

Τέτοια πρεμούρα πια από κάποιους που κάποτε έβριζαν τη Βαλιάνου, διότι κατέβαινε με τους Ενεργούς Δημότες; Μωρέ μπράβο! Αφού θεωρεί ότι λέμε ψέμματα, γιατί δεν μας αφήνει να εκτεθούμε, αλλά μας απειλεί για να σταματήσουμε;

Συγκεκριμένα, είπε ότι θα γράψει για τα... ΚΕΚ!;!;! Τα ποια; Τα... ΚΕΚ! Χεστήκαμε! Γράψε και για τους Ελ, τους Νεφελίμ, τους Ελοχίμ και τον Πολέμαρχο του Θεού, διότι:

α) Και να πεις πλέον ότι έχουμε Απρίλη μήνα, δεν

Οι επιστολές της Βαλιάνου προς το Στάικο (μέρος 7ο)

Τεράστια αθλιότητα ήταν και αυτό που έκανε ο Βραχιολίδης τις προάλλες. Πήγε και είπε στην οικογένεια της Βαλιάνου ότι το Κλισιοσκόπιο γράφει πως αυτή είναι που θέλει να θαφτεί η υπόθεση.

Προφανώς, οι άνθρωποι δεν έχουν διαβάσει τη σειρά των αναρτήσεων, διότι αν μετά από τόση ανάλυση κάποιος κατάλαβε ότι η οικογένεια Βαλιάνου δεν θέλει να βρεθεί η αλήθεια, το πνευματικό του επίπεδο πρέπει να είναι χαμηλότερο ακόμη και από εκείνο του Μάκη.

Τι να κάνει και η κόρη της Ζωζώς, έκανε δήλωση ότι η οικογένεια θέλει να φτάσει η υπόθεση μέχρι τέλους και να βρεθεί όλη η αλήθεια. ΠΡΟΦΑΝΩΣ! Ουδείς λέει το αντίθετο. Καμία δήλωση της
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...