Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Ούτε ιερό, ούτε όσιο (μέρος 2ο)

Προφανώς, ο Βραχιολίδης μπερδεύτηκε. Είδε ότι το Κλισιοσκόπιο άλλαξε τα δεδομένα και είπε να πρωτοπορήσει και αυτός σε κάτι. Από τη μία εμείς δημιουργήσαμε το πρώτο Μέσο της περιοχής που γράφει ΜΟΝΟΝ την αλήθεια, από την άλλη ο Μάκης άρχισε να βγάζει, απρόκλητα, στον αέρα, ιδιωτικές συνομιλίες! Πολλά μπράβο! Αυτός και οι αδερφοί Ράιτ, αρχηγοί στην πρωτοπορία!

Διαβάζοντας, πλέον, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, όλη τη συνομιλία μεταξύ Χάλκου και Βραχιολίδη, δεν μπορούμε να μη σταθούμε σε όσα αφορούν στο Κλισιοσκόπιο. Αρχικά, τους ευχαριστούμε που ασχολούνται και οι δύο, τόσο πολύ, μαζί μας.

Κατά δεύτερον, συνοψίζοντας, το πρόβλημα του Μάκη είναι ότι τον λέμε ψεύτη κ.τ.λ. και ότι ο Χάλκος αντί να

Ούτε ιερό, ούτε όσιο (μέρος 1ο)

Απίστευτη, πρωτόγνωρη συμπεριφορά του Βραχιολίδη, ο οποίος, αυτήν τη φορά, πάνω στον πανικό του, ξεπέρασε κάθε όριο δεοντολογίας, κάθε γραπτό και άγραφο κανόνα κοινωνικής συμπεριφοράς και ντρόπιασε ξανά με τις πράξεις του το λειτούργημα της δημοσιογραφίας. Όχι τίποτε άλλο, αλλά με τα καμώματά του μας αναγκάζει να ξαναδιακόψουμε τη ροή μας, πράγμα που μας τσαντίζει απίστευτα και σας στερεί, για λίγο, την εξαιρετική πληροφόρηση που σας έχουμε ετοιμάσει, σχετικά με την καινούργια κωλοτούμπα ολκής στην περιοχή.

Κυρίες και κύριοι, για πρώτη φορά στα χρονικά, χωρίς να προκληθεί, χωρίς να συμβεί οτιδήποτε, χωρίς να υπάρχει καμία δημόσια ή δημοσιευμένη κόντρα, άνθρωπος που θέλει να λέγεται δημοσιογράφος, προσπαθεί να χτυπήσει έναν συμπολίτη μας δια μέσου, άκουσον-άκουσον,

Ανοιχτή επιστολή του Μανώλη Χάλκου, για την κόντρα με το Βραχιολίδη

Καλή σας ημέρα.

Είναι γνωστό πως δεν συνηθίζω να εκδίδω δημόσιες επιστολές και πως σπανίως επικοινωνώ με τα τοπικά Μέσα της περιοχής μας. Είναι θέμα προσωπικής αρχής, ιδεολογίας, ενώ, πάντοτε, ό,τι έχω να πω, το λέω υπογράφοντάς το, μέσω της τοπικής εφημερίδας «Αντίλογος Χολαργού».

Στις 29 Δεκεμβρίου του 2011, λίγες ημέρες μετά την εμφάνιση του blog «Κλισιοσκόπιο» στην καθημερινότητα όλων μας, στοχοποιήθηκα εντελώς αυθαίρετα και ξεδιάντροπα από το Μάκη Βραχιολίδη και το indobserver.blogspot.gr, ως ο κρυφός ιδιοκτήτης του νεοαμφενιζόμενου ιστολογίου. Αναγκάστηκα, τότε, να διαψεύσω, τόσο μέσω του προσωπικού μου προφίλ στο Facebook όσο και μέσω του «Αντίλογου», την οποιαδήποτε σχέση μου με το «Κλισιοσκόπιο», χωρίς αυτό να σημαίνει πως τα
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...