Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Οι ισολογισμοί και οι απολογισμοί του Δήμου Χολαργού (μέρος 1ο)

Φώναζαν τόσα χρόνια όλοι και κυρίως προεκλογικά, ότι ο Νικολάου δεν έκανε ισολογισμούς και λογιστικούς απολογισμούς, στο τέλος της κάθε χρονιάς. Περίμεναν, λοιπόν, όλοι, μόλις ανέλαβε ο Ξύδης, να αποκαλυφθεί γιατί γινόταν αυτό.

Και μία λογική σκέψη περνούσε από το μυαλό

Πού διαφωνούμε με την ΑΔΕΧ (μέρος 2ο)

Θα πουν τώρα κάποιοι: "Τι προτιμούμε, τελικά; Μία Διοίκηση που παράγει έργο και βελτιώνει συνεχώς το Χολαργό ή μία που δεν ξεκουνάει από τις γραφειάρες της, ασχολείται μόνο με τον Παπάγο και από κωλόχαρτα είναι πρώτη, καθώς δεν ξέρει και δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο;".

Ναι μεν, αλλά... Είδατε πόσο μεγάλη σημασία και τι ρόλο έπαιξαν αυτά τα κωλόχαρτα στις τελευταίες εκλογές; Λίγο ο διαπλεκόμενος

Πού διαφωνούμε με την ΑΔΕΧ (μέρος 1ο)

Εντάξει, δεν έκλεψε κανείς. Η γυναίκα του Καίσαρα, όμως... Όταν κάνεις απευθείας αναθέσεις, ακόμη και αν δεν ταΐζεις κολλητούς ή το σόι του Πολύδωρα, όσο καλές προθέσεις και αν έχεις, δεν είναι δυνατόν να μην περιμένεις ότι θα σε χτυπήσουν.

Το ίδιο συμβαίνει και με τα τυπικά έγγραφα που πρέπει να συνοδεύουν τη λειτουργία μίας,

Ποιο το πραγματικό πρόβλημα της ΑΔΕΧ

Για να μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας, το μόνο και ουσιαστικό πρόβλημα της ΑΔΕΧ ήταν ο Πρόεδρός της. Ως γνωστόν, ο Νικολάου τοποθετούσε άτομα, χάρασσε μια γενικότερη πολιτική και δεν επενέβαινε ποτέ στη χαρτούρα, αλλά ούτε στις λεπτομέρειες, βλέπε ΔΑΟΧ και Τούτουζα, Αποστολόπουλο και Πνευματικό Κέντρο, Καραμπάση και Δημοτικό Καφέ κ.ο.κ.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, πέραν του

Ποιος έκλεψε από την ΑΔΕΧ

Ακούγοντας τόσα χρόνια για την ΑΔΕΧ, φανταζόμασταν όλοι έναν πακτωλό εκατομμυρίων € που φαγώθηκαν ή δόθηκαν σε συγγενείς και φίλους. Προφανώς, θα ήταν και αυτά στα 25 εκατομμύρια-φάντασμα που "έφαγε" ο Νικολάου.

Ο συνολικός κύκλος εργασιών της ΑΔΕΧ, δεν ξεπέρασε τα €800.000 στα 8 χρόνια λειτουργίας. Το δε Δημοτικό Καφέ είχε

Η συνέντευξη τύπου του Ξύδη για την ΑΔΕΧ

Παραλείποντας το γεγονός ότι η έκθεση των ορκωτών λογιστών ουδέν μεμπτόν περιλαμβάνει για την πρώην Διοίκηση του Δήμου Χολαργού, ο Ξύδης φώναξε το παρεάκι του, δηλαδή τους γνωστούς εκδότες-υπόδικους και καταδικασθείς για συκοφαντικές δυσφημίσεις κατ' εξακολούθησιν, στων οποίων την αξιοπιστία έχουμε βαρεθεί να ασελγούμε και

Η δίκη για την ΑΔΕΧ

Άρα, από το 2003, έως το 2005, ουδέν πρόβλημα. Το ίδιο και για το 2010. Οι κατηγορούμενοι, λοιπόν, την περίοδο 2006-2009 δεν συνέταξαν προϋπολογισμούς, έβλαψαν την ΑΔΕΧ και προκάλεσαν παράνομο όφελος σε τρίτους, δηλαδή στους πελάτες της ΑΔΕΧ.

Ποιος ήταν ο μοναδικός πελάτης της ΑΔΕΧ; Ο
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...