Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Το αίσχος με την παραχώρηση των αιθουσών του Δημαρχείου (μέρος 2ο)

Εν ολίγοις, πλήρωσαν καλά-καλά οι Χολαργιώτες για να φτιαχτούν οι αίθουσες και ήρθαν οι Παπαγιώτες να τους πετάξουν όλους έξω.

Για να μην παραμυθιάζεστε, το συγκεκριμένο μέτρο δεν γίνεται ούτε για τα έσοδα, ούτε για τίποτε άλλο, πέραν της γνωστής Παπαγιώτικης λογικής: "Να φύγετε, να πάτε αλλού, ενοχλούμαστε από το παραμικρό", σαν το γέρο της διαφήμισης με το μαντολίνο.

Ο Ξύδης μόνο ηλίθιος δεν είναι. Αν ήθελε να έχει έσοδα, θα έβαζε μία ανταγωνιστική τιμή και όχι την

Το αίσχος με την παραχώρηση των αιθουσών του Δημαρχείου (μέρος 1ο)

Κάτι άλλο που δεν γνωρίζει ο πολύς κόσμος είναι ότι για να βρεις αίθουσα στο Δημαρχείο Χολαργού, πρέπει να έχεις το Θεό μπάρμπα.

Μέχρι το 2010, όποιος πέρναγε απ' έξω, μπορούσε να κλείσει μία αίθουσα και να κάνει ομιλία, εκδήλωση, συναυλία, πάρτυ, ό,τι γούσταρε. Είτε Σύλλογος ήταν, είτε Σχολείο, είτε Ωδείο, είτε επιχείρηση, είτε μεμονωμένος πολίτης, είτε παράταξη, είτε Χολαργιώτης, είτε από αλλού. Αρκεί να μην συνέπιπτε η ημερομηνία που ζητούσε με κάποια προγραμματισμένη χρήση των αιθουσών. Αλλά και πόσες φορές άλλαζε το πρόγραμμα του Πνευματικού

Απαγορεύεται το χαιρετίζειν (μέρος 2ο)

Αυτό που σε όλη την υφήλιο θεωρείται αυτονόητο, ο Παπάγος το απαγορεύει! Ποτέ, άλλοτε, δεν είχε γίνει θέμα ή τσακωμός για το ποιος θα μιλήσει.

Το ωραίο είναι ότι τα στελέχη της Νέας Πορείας ντρέπονται για λογαριασμό τους, για αυτήν την κατάντια, αλλά, ως συνήθως, δεν βγάζουν κιχ.

Πήγαινε, ρε Δασκαλόπουλε και πες στο Δήμαρχό σου ότι κάποτε έπαιρνες το λόγο ακόμη και όταν

Απαγορεύεται το χαιρετίζειν (μέρος 1ο)

Αλγεινή εντύπωση έχει δημιουργήσει σε όλους η διαταγή του Ξύδη να μη δίνεται ο λόγος σε κανέναν, πλην του ιδίου και των στελεχών του, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων του Δήμου.

Για την ακρίβεια, ούτε στα στελέχη του επιτρέπεται να δοθεί ο λόγος, εκτός και αν πρόκειται για τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου που φιλοξενεί την εκδήλωση ή
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...