Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Ψέμματα και αλήθειες για το κλείσιμο των γηπέδων (μέρος 2ο)

Στους άλλους Δήμους, οι άνθρωποι ασχολήθηκαν με την προειδοποίηση και απέστειλαν τα απαραίτητα έγγραφα, είτε για να λάβουν παράταση, είτε για να επισημάνουν τις ανεδαφικότητες, είτε για να ενημερώσουν ότι βρίσκονται στο στάδιο αποκατάστασης και έτσι τα γήπεδά τους παρέμειναν ανοικτά.

Σε εμάς εδώ δεν ασχολήθηκε κανείς. Η δε Πρόεδρος στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο υποστήριζε ότι δεν έφτασε ποτέ στο ΔΟΠΑΠ σχετικό εισερχόμενο και άρα, δεν ήταν υποχρεωμένη να γνωρίζει τίποτα.

Όταν ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Άκης Παπαγεωργίου επισήμανε ότι το έγγραφο έχει έρθει στο Δήμο από τις 21 Νοεμβρίου, η κα Ευαγγελοπούλου τον... εγκάλεσε,

Ψέμματα και αλήθειες για το κλείσιμο των γηπέδων (μέρος 1ο)

Όπως ενδεχομένως να διαβάσατε ήδη αλλού, είναι αλήθεια ότι πολλά από όσα ζητά η Πολιτεία είναι ανεδαφικά και δεν υπήρχε καμία περίπτωση να εφαρμοστούν όχι από το Νοέμβριο, μέχρι σήμερα, αλλά ούτε στον αιώνα τον άπαντα. Με Διοίκηση δε τόσο άχρηστη και αδιάφορη, πρώτα θα επέλθει η Δευτέρα Παρουσία και έπειτα ο εξορθολογισμός των γηπέδων.

Ένα από τα ανώμαλα είναι η εντολή για

Big Fail: Πώς το 'κανε αυτό με τα γήπεδα

Λίγα λόγια για το έργο: Εδώ και μερικούς μήνες, η συντεταγμένη Πολιτεία, αν μπορεί να την χαρακτηρίσει κανείς έτσι με το χάλι που έχει, έθεσε κάποιες προδιαγραφές για όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις της χώρας και κάλεσε τους κατά τόπους αρμοδίους να συμμορφωθούν προς αυτές.

Οι προδιαγραφές έχουν να κάνουν κυρίως με θέματα ασφαλείας, πυροπροστασίας, πράσινης ανάπτυξης κ.τ.λ. Στο Δήμο μας, αρμόδιος για αυτά τα θέματα είναι ο ΔΟΠΑΠ, ο οποίος από το Νοέμβριο που έχει βγει η σχετική εντολή, ασχολείται μόνο με τις παρανομίες ή τις δήθεν παρανομίες του Τούτουζα και με απολύτως τίποτε άλλο. Πού χρόνος και μυαλό για ασήμαντα ζητήματα όπως τα γήπεδά μας.

Για το λόγο αυτό η Πολιτεία έβαλε λουκέτο, μέχρι της

Κατάφεραν να κλείσουν ΚΑΙ όλα τα γήπεδα του Δήμου!

Έχουμε 2 Απριλίου, αλλά είναι από τα πράγματα που εύχεσαι να ήταν πράγματι Πρωταπριλιάτικα.

Η Διοίκηση Ξύδη, με αιχμή του δόρατος, ποια άλλη, την περίφημη πλέον για την αποτελεσματικότητα και τις ικανότητές της, κα Ευαγγελοπούλου, κατόρθωσε να κλείσει ΚΑΙ όλα τα γήπεδα του Δήμου. Αυτήν την φορά δεν τη γλίτωσε ούτε ο Παπάγος, πράγμα που

ΟΧΙ στην κατάργηση της ΔΟΥ Χολαργού

Στην τελευταία συνεδρίαση ενημέρωσα το Δημοτικό Συμβούλιο για τη προβλεπόμενη κατάργηση της ΔΟΥ Χολαργού και τη συγχώνευσή της με την αντίστοιχη  της Αγίας Παρασκευής και ζήτησα από τον κ. Δήμαρχο να προβεί επειγόντως στις απαραίτητες ενέργειες για να μην υλοποιηθεί η συγκεκριμένη απόφαση του Υπουργείου.

 Οι κυριότεροι λόγοι που δεν πρέπει να

Αγχωθήκατε; Με το δίκιο σας!

Της μουρλής έγινε με την Πρωταπριλιάτικη ανάρτηση του Κλισιοσκοπίου που ανέφερε ότι ο Ξύδης θα ξηλώσει το άγαλμα του Περικλή.

Αν και θεωρούσαμε ότι όλοι θα καταλάβουν το αστείο, εντούτοις πολλοί συμπολίτες μας την πάτησαν. Δεν τους αδικούμε με όσα πρωτόγνωρα ζουν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στο Χολαργό.

Μηνύματα όπως: "Μην τους βάζετε ιδέες", "Η πραγματικότητα μιμείται τη σάτιρα" και "Γελάτε εσείς, αλλά θα το δούμε και αυτό", έφτασαν σωρηδόν στο facebook και στο mail μας.

Μην αγχώνεστε. Μόνο πάνω από το πτώμα μας... Για την πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας, η κατασκευή και
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...