Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Η επέκταση του Καφέ και τα χρωστούμενα ενοίκια (μέρος 3ο)

Εν κατακλείδι, δεν υπάρχει καμία, μα καμία περίπτωση, κάποιοι ιδιώτες, σε οποιοδήποτε Δήμο, να ξεκινήσουν από μόνοι τους έργα σε δημόσια περιουσία και μάλιστα σε ένα τόσο νευραλγικό χώρο, όπως το Πάρκο του Χολαργού, όπου μυρίζει μπαρούτι.

Όσο αδιάφορη και αν είναι για το Χολαργό η σημερινή Διοίκηση, όσο γερασμένη και όσο και αν κοιμάται όρθια, δεν υπάρχει περίπτωση να τολμούσε κανείς να κάνει τέτοια αυθαίρετη κατασκευή, όταν μάλιστα είναι γνωστός ο συγκεντρωτισμός και ο απόλυτος έλεγχος που θέλει να ασκεί ο Δήμαρχος στα πάντα.

Ο ένας, μάλιστα από τους δύο επιχειρηματίες, ο κος

Η επέκταση του Καφέ και τα χρωστούμενα ενοίκια (μέρος 2ο)

Μην ξεχνάμε και την "άριστη" κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Καφέ μετά τους βανδαλισμούς και τις λεηλασίες. Βάλτε πόσα επιπλέον χρήματα απαιτούνται για να μπορέσει να ξαναγίνει λειτουργικό και θα καταλάβετε αν υπάρχει οποιαδήποτε περίπτωση να καταβληθούν τα χρωστούμενα ενοίκια.

Πόσο απίθανος σας φαίνεται ο παρακάτω

Η επέκταση του Καφέ και τα χρωστούμενα ενοίκια (μέρος 1ο)

Το ωραίο είναι ότι η Διοίκηση πάει και καρφώνεται από μόνη της. Κλαψούριζε ο Τσοχαλής τις προάλλες ότι οι επιχειρηματίες χρωστάνε τα ενοίκια από τον Οκτώβριο έως σήμερα. Λέτε να έχουν κάποια σχέση τα χρωστούμενα ενοίκια; Για να δούμε.

Ακούστε συμφωνία που πήγαν και έκαναν οι επιχειρηματίες, ο Θεός να τους κάνει, με τον Ξύδη που είναι πάντα 100 χρόνια μπροστά. Να

Όσο τον είδατε, τον είδατε...

Στο πλαίσιο της έρευνας που κάνει ο Ξύδης, για τα έργα και τις ημέρες της Διοίκησης Νικολάου, ανακάλυψε ότι η ανάθεση της φιλοτέχνησης του αγάλματος του Περικλή, στον παγκοσμίου φήμης γλύπτη, Καλακαλά, έγινε με παράτυπη απευθείας ανάθεση. Λογικό ήταν κάποια στιγμή να το ανακαλύψει, καθώς δεν ασχολείται και με τίποτε άλλο όλη μέρα.

Για το λόγο αυτόν, αποφάσισε το ξήλωμα του αγάλματος, όπως ακριβώς έχει πράξει μέχρι στιγμής με όλα όσα έχουν γίνει στο Χολαργό και αντιβαίνουν στη δική του λογική διοίκησης. Βλέπε Δημοτικό Γυμναστήριο Κρέσνης, Δημοτικά Πολυϊατρεία Παπαφλέσσα, εκδιώξεις υπαλλήλων, υποβάθμιση Παιδικών Σταθμών, εξαφάνιση Κοινωνικής Πολιτικής κ.τ.λ.

Είναι αλήθεια ότι οι Ενεργοί Δημότες προέτασσαν τα
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...