Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ: Ο Παρατηρητής είναι πλέον το Νο1 πορνό site της πόλης! Πολλά ΜΠΡΑΒΟ!

Έπειτα από απαίτηση και παραίνεση του κου Βραχιολίδη, έστω και μέσω λάθος ανθρώπου, με το αναξιοπρεπές σύστημα "τα λέω στη νύφη να τα ακούει η πεθερά", το Κλισιοσκόπιο οφείλει να παραδεχτεί και να δημοσιοποιήσει ότι πλέον, το blog του "Ανεξάρτητου και Διπλωματικού Παρατηρητή" βρίσκεται στην πρώτη θέση στην Ελλάδα, μεταξύ των ηλεκτρονικών Μέσων της πόλης που έχουν ως αντικείμενό τους την τσόντα, ενώ κατατάσσεται στη δεύτερη θέση στον κόσμο, μεταξύ όλων των άλλων Μέσων της περιοχής!

Μεταξύ των σοβαρών Μέσων, τώρα και κυρίως εκείνων που ασχολούνται αποκλειστικά με τον Παπάγο και το Χολαργό, με την πολιτική και την Τοπική Αυτοδιοίκηση στην περιοχή, πρώτο σε Ελλάδα και κόσμο παραμένει το Κλισιοσκόπιο, με τεράστια διαφορά από τα υπόλοιπα.

Το ίδιο συμβαίνει και βάσει μετρήσεων μεταξύ των Μέσων που έχουν πρωτότυπες αναρτήσεις, που δεν κλέβουν από αλλού, που δεν αναπαράγουν όλα τα

Πλημμύρα αλητείας (μέρος 16ο)

Κοινώς, "μια συμμορία εκδοτών μου είπε δέκα ψέμματα που με βόλευαν και εγώ τα πίστεψα και τα αναπαρήγαγα για να κερδίσω τις εκλογές". Μέχρι εκεί έφτανε η γνώση του για το Χολαργό.

Εμείς πάλι που ζούμε εδώ ξέρουμε ότι κάποτε ο Δήμος Χολαργού μάζευε

Πλημμύρα αλητείας (μέρος 15ο)

Όταν ο Αυγουρόπουλος στρίμωξε τον Ξύδη για τα δήθεν 25.000.000€ χρέος και ο Δήμαρχος απάντησε ότι αυτός ποτέ δεν είπε κάτι τέτοιο, ο πρώην Αντιδήμαρχος τον ρώτησε "ε, τότε, ποια ήταν η κακοδιαχείριση με την οποία μας έχετε πρήξει;". Και απάντησε ο Ξύδης:

"Η κακοδιαχείριση ήταν τα χρήματα που
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...