Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Τα "διαμάντια" του τεύχους 476 (μέρος 8ο)

Το καλύτερο όλων, που μας έφτιαξε τη διάθεση! Πατήστε πάνω στη φωτό για να μεγαλώσει. Οι εμμονές του Χάρη είναι απολαυστικές! Εδώ μας "αποκαλύπτει" την... άστοχη αναδάσωση του 2007!

Γιατί, λοιπόν, σύμφωνα με τον Κουγιουμτζόπουλο, ήταν άστοχη η αναδάσωση; Διότι, πέντε χρόνια μετά, τα δέντρα χρειάζονται επειγόντως

Τα "διαμάντια" του τεύχους 476 (μέρος 7ο)

Χαχα! Λατρεύουμε αυτές τις παραινέσεις! Εδώ οι πολίτες δεν πάταγαν σε Δημοτικά Συμβούλια και Απολογισμούς, όταν υπήρχε δική τους Διοίκηση και όχι ΚΑΤΟΧΙΚΗ, θα πήγαιναν να δουν τα έργα και τις ημέρες του Ξύδη για τον Παπάγο;

Φυσικά, εκείνη τη μέρα, ο απολογισμός έγινε ξανά μεταξύ συγγενών και φίλων και δεν υπήρχε ούτε ένας στο κοινό που να μην έχει άμεση και ενεργή σχέση με τον Τύπο ή με κάποια παράταξη.

Ο δε Κουγιουμτζόπουλος, προσήλθε αργοπορημένος κανένα δίωρο, δεν είπε κουβέντα, έκατσε σε μία μεριά και έγραφε. Προφανώς, το κείμενο με τις θέσεις και τις

Τα "διαμάντια" του τεύχους 476 (μέρος 6ο)

Όταν κάνει έργο-δωρεά ο Στάικος, ο Χάρης έχει απορίες όπως: "Με ποια διαδικασία αποφασίστηκε αν η συγκεκριμένη κατασκευή αποτελούσε προτεραιότητα για τα σχολεία συνολικά και πώς ελέγχθηκε η αρτιότητα και η επικινδυνότητα του έργου".

Όταν κάνει δωρεά άλλος, δεν υφίσταται κανένα σχετικό ερώτημα. Μαγικό; Κοινώς, όποιος εκφράζει ενδεχόμενη επιθυμία να κατέβει υποψήφιος είναι επικίνδυνος και πρέπει να ελέγχεται από 50 μεριές, ενώ  τα έργα όλων των άλλων μπορούν κάλλιστα να πέσουν και στα κεφάλια των παιδιών, δεν τρέχει τίποτα...

Λες και ο Στάικος είναι ηλίθιος και θα πήγαινε να

Τα "διαμάντια" του τεύχους 476 (μέρος 5ο)

Επίσης, να μας εξηγήσει κάποιος ποια ήταν και ποια είναι, ακριβώς, αυτή η περίφημη χρηστή Διοίκηση του Ξύδη.

Το ότι δεν πιάστηκε κανένας να έχει κλέψει; ΟΚ, δεκτόν. Πείτε μας, τώρα, ποιος άλλος έχει βρεθεί να έχει κλέψει, για να συζητήσουμε. Κανείς; ΟΚ, βουλώστε το.

Αν, πάλι, χρηστή Διοίκηση ήταν να διοικείς κοτέτσι, να το έχεις σε αυτήν την άθλια κατάσταση και να χρωστάς και 3 μύρια, το βρίσκουμε εξαιρετικό.

Αν, τώρα, χρηστή Διοίκηση είναι να έχεις κόψει τα πάντα, να έχουν μειωθεί τραγικά οι μισθοί και να έχεις επιβάλει τρελά χαράτσια στους Δημότες, πάλι είστε φοβεροί.

Απορία: Λέει ο Ξύδης ότι αφού πληρωθούν τα πάντα, του μένουν στο ταμείο €100.000-€150.000, το
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...