Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Παγώνης: Ο Ξύδης πρέπει να πάρει δάνειο! (μέρος 2ο)

Ακολουθούν φράσεις, όχι δικές μας, αλλά του Πάνου Παγώνη: "Μια δημοτική αρχή, δεν φτάνει να ξέρει να μαζεύει χρήμα, αλλά και να το ξοδεύει"! "Μεγαλύτερη αξία έχει η κατανομή δαπανών, παρά η εξεύρεση εσόδων"! "Ο Δήμος δεν είναι χρηματοπιστωτικό ίδρυμα"! "Είναι πάνω από όλα ένας Οργανισμός κοινωνικής στήριξης και ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ (;) και αυτό πρέπει να έχει ως προτεραιότητα"! "Η αύξηση των τροφείων, η κακή κατάσταση γηπέδων σχολείων, γηπέδων και πεζοδρομίων, η έλλειψη κοινωνικών παροχών , μεταβιβάζει ένα τεράστιο κόστος διαβίωσης στους δημότες".

1) Όχι, ο Παγώνης δεν είναι μέλος της ομάδας του

Παγώνης: Ο Ξύδης πρέπει να πάρει δάνειο! (μέρος 1ο)

Και αφού ξεφτιλίστηκε, πάλι, κόσμος και κοσμάκης, ας μπούμε και στο ρεζουμέ:

Έπειτα, από ένα παραλήρημα αντικρουόμενων θέσεων και απόψεων, με τις οποίες βαριόμαστε να ασχοληθούμε άλλο, ο Παγώνης καταλήγει ότι ο Ξύδης δεν πρέπει να εκταμιεύσει 1,1 εκατομμύριο για την αγορά του οικοπέδου, αλλά πρέπει να πάρει δάνειο, ώστε να κατανεμηθεί το κόστος και στις επόμενες γενιές!

Καλέ, αυτοί δεν έλεγαν ότι με τα δάνεια υποθηκεύεται το μέλλον των τρισεγγόνων μας; Αυτοί δεν έλεγαν ότι

Γιατί το ΠΑΣΟΚ ψήφισε το δάνειο για την ολοκλήρωση του ΙΚΑ-ΚΑΠΗ (μέρος 2ο)


Το έργο, όπως γνωρίζουμε όλοι σήμερα, όχι μόνο δεν σταμάτησε, αλλά έφτασε στο τελικό στάδιο παράδοσής του και χρειαζόταν ένα μικρό ποσό κυρίως για τον εσωτερικό του εξοπλισμό (είδη εστίασης, έπιπλα κ.τ.λ.). Όταν κάνεις κοινωνική πολιτική επιπέδου "τζάμπα", πολιτισμό που σπάει κόκαλα με 300 εκδηλώσεις το χρόνο, αθλητισμό με... άντερα και δίνεις 2 εκατομμύρια το χρόνο στους Παιδικούς Σταθμούς, δεν είναι δυνατόν να υπάρχει πακτωλός χρημάτων στα ταμεία σου. Έτσι απαιτείτο ένα μικρό δάνειο για να τελειώσει το ΙΚΑ-ΚΑΠΗ.

Η παράταξη του Δεμερτζή, Κουγιουμτζόπουλος-Παπαζάχος-Παγώνης και ΣΙΑ, αφού δεν κατάφεραν να
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...