Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Ο άνθρωπος που κατήγγειλε το γιο του!

Όσο ο Βραχιολίδης θα γράφει για εμάς, εμείς θα απαντάμε, μέχρι τη Δευτέρα Παρουσία. Μπορεί να μην έχει γούστο να κερδίζεις συνέχεια, αλλά δεν θα επιτρέψουμε να βγάζουν γλώσσα και όσοι θα έπρεπε να ντρέπονται για το επίπεδο της κατευθυνόμενης "δημοσιογραφίας" που ασκούν.

Μία από τις πιο βαρβάτες αποδείξεις ότι ο άνθρωπος δεν έχει ιδέα τι γράφει και τι συμβαίνει στο Δήμο και φυσικά, ότι δεν κάνει καμία απολύτως έρευνα και ρεπορτάζ, είναι και η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ανάρτηση.

Βασικό μέλος της παρέας των skaters της Πλατείας Εθνικής Αντιστάσεως είναι ο... μικρός γιος του Βραχιολίδη, ο οποίος περνάει άπειρες ώρες, κάνοντας το αγαπημένο του σπορ, στο συγκεκριμένο σημείο.

"Δημοσιογράφος", ο οποίος θέλει να κάνει μαθήματα σε

Ασ' τον τρελό στην τρέεελα του

Πρώτον, ο άνθρωπος είναι τραγικός, για να μη βάλει σύνδεσμο προς το Κλισιοσκόπιο, κάθεται και επισυνάπτει σχεδόν ολόκληρες τις αναρτήσεις μας στο δικό του, για να μην ανοίξει κι άλλο η ψαλίδα.

Εμείς, πάλι, δεν είμαστε κουτοπόνηροι και σας βάζουμε τη νέα παλαβομάρα να τη θαυμάσετε στην πηγή. Προσοχή, ο άνθρωπος που λιβανίζει πρωί-βράδυ τη Χρυσή Αυγή και (όταν δεν τον βρίζει) τον Καρατζαφέρη, χαρακτηρίζει εμάς "φασισταριά". Έλα, ρε, δημοκράτη που θεωρείς το Μιχαλολιάκο και τον Καιάδα, ως την απόλυτη λύση για την Κρίση. Δώσε μας τα φώτα της Δημοκρατίας!

Άλλο παραμύθι του Μάκη είναι ότι χαιρόμαστε για

Νους... υγιής εν σώματι υγιεί (μέρος 3ο)

Όχι, Μάκη, ο λόγος που τόσο ο Δεληγιάννης, όσο και ο Αρώνης, αλλά και πολλοί άλλοι σπεύδουν να σου απαντήσουν και να διαχωρίσουν τη θέση τους από το Κλισιοσκόπιο, δεν είμαστε εμείς, αλλά εσύ.

Όταν ξέρουν πόσο ψεύτης και λασπολόγος είσαι και πόσο αδίστακτα και ανερυθρίαστα, χωρίς αποδείξεις, βρίζεις και συκοφαντείς όλον τον κόσμο, τι περιμένεις ακριβώς να κάνουν; Ακόμη και αν αυτοί ήταν στην ευρύτερη ομάδα του Κλισιοσκοπίου, πάλι το παγώνι θα έκαναν, διότι είναι γνωστό το πόσο επικίνδυνος είσαι.

Σιγά μην κάτσουν οι άνθρωποι να ασχολούνται μαζί σου και να μπαίνουν 50 φορές τη μέρα στο λιβελοblog σου, μήπως και τους έχεις

Νους... υγιής εν σώματι υγιεί (μέρος 2ο)

Ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι ο Αρώνης, την ίδια στιγμή που έστειλε επιστολή στο Βραχιολίδη, έστειλε άλλη μία και στο Κλισιοσκόπιο, μέσω facebook.

Και, όμως, ενώ η πρώτη επιστολή στολίζει το Μάκη, ως άδικο και συκοφάντη, η δεύτερη απλά αναφέρει ότι έχει κερδίσει πρωτοδίκως την υπόθεση με το ΔΑΟΧ και μας δίνει λοιπές πληροφορίες για την κατάκτησή του Χρυσού Μεταλλίου από τον ίδιο και τη σχολική ομάδα του Λυκείου του Παπάγου.

Ούτε λέει ότι είμαστε ψεύτες, ούτε μας βρίζει, ούτε μας κακοχαρακτηρίζει. Το πώς, όλο αυτό, ο Μάκης το αντιλαμβάνεται ως υπέρ του Παρατηρητή και εναντίον του Κλισιοσκοπίου είναι άξιο απορίας.

Θα μας πείτε, τι να περιμένουμε από έναν άνθρωπο, ο

Νους... υγιής εν σώματι υγιεί (μέρος 1ο)

Μέσα στον πανικό του, ο Βραχιολίδης επιχειρεί με αναρτήσεις όπως ΑΥΤΗ να μας κάνει τα μούτρα κρέας. Τόσο κρέας έχει φάει αυτές τις μέρες, θέλει κι άλλο. Αχόρταγο αγόρι!

Λέει, λοιπόν, ότι όλοι, μόλις τους λασπολογήσει, συνδέοντάς τους αυθαίρετα με το Κλισιοσκόπιο, σπεύδουν να απαντήσουν ότι δεν έχουν καμία σχέση με το συγκεκριμένο blog. Άρα, καταλήγει, ότι το blog είναι κακό. Το πόσο κακό είναι, φαίνεται και από την αναγνωσιμότητά του, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα. Τρελαμένε φίλε μας:

1) Πρώτον, μπράβο του που παραδέχεσαι ότι είσαι ψεύτης, συκοφάντης και λασπολόγος.
2) Αν βγει ένας και πει ότι είμαστε πυρηνικοί επιστήμονες και εμείς το διαψεύσουμε, δεν σημαίνει ότι είναι ντροπή να
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...