Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Αμ δεν θα περάσει το δικό σας (μέρος 4ο)

Συμπεράσματα:

1) Το ότι ο Ξύδης δεν εμπιστεύεται τους νέους, όπως μας κορόιδευε και τους βάζει γκιουλέκα πάνω από το κεφάλι τους, δεν μας αφορά.

2) Παράλληλα, για αυτό υπάρχει η ιεραρχία. Αν πάντα φταίει η τελευταία τρύπα του ζουρνά, τότε π.χ. ο Δήμαρχος, δεν θα ευθύνεται ποτέ, διότι θα μας πει ότι έχει εκχωρήσει αρμοδιότητες σε άλλους.

3) Επίσης, ο Ξύδης δεν έστειλε σπίτι του το Δασκαλόπουλο, αλλά τον Τούτουζα, ένα μήνα μετά τις διάφορες αποκαλύψεις. Δεν σας λέει κάτι αυτό;

4) Η δημοσίευσή σας αναφέρει ότι τα φορτώνουμε σε

Αμ δεν θα περάσει το δικό σας (μέρος 3ο)

Το κλείσιμο της λακκούβας είναι τεχνικό έργο. Δεν αποτελεί έκτακτη ανάγκη και καταστροφή από φυσικά φαινόμενα, ώστε να αφορά στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος-Καθαριότητας-Πρασίνου.

Αντίθετα, αφορά σαφέστατα στην υλοποίηση συγκοινωνιακών έργων, δηλαδή κατασκευές νέων έργων οδοποιίας, συντήρηση υφιστάμενου οδικού δικτύου και συντήρησης ασφάλειας κυκλοφορίας, δηλαδή Τμήμα Τεχνικών Μελετών και Έργων, δηλαδή Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, δηλαδή Τούτουζας.

Ας δούμε, τώρα, άλλες αρμοδιότητες του συγκεκριμένου

Αμ δεν θα περάσει το δικό σας (μέρος 2ο)

Πώς κλείνουμε μία λακκούβα:

1) Διαπιστώνουμε το πρόβλημα, το μελετάμε και δίνουμε εντολή να εκτελεστεί το έργο, δηλαδή Τμήμα Τεχνικών Μελετών και Έργων, δηλαδή Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, δηλαδή Τούτουζας.

2) Προμηθευόμαστε τα κατάλληλα υλικά, δηλαδή άσφαλτο, δηλαδή Τμήμα Προμηθειών, δηλαδή Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών, δηλαδή Τσοχαλής.

3) Στέλνουμε εργάτες να κλείσουν τη λακκούβα, δηλαδή εργοτάξιο, δηλαδή Τμήμα Πολιτικής Προστασίας, δηλαδή

Αμ δεν θα περάσει το δικό σας (μέρος 1ο)

Συγκινητική ήταν η προσπάθεια της εφημερίδας "Αντίλογος" να καλύψει τα νώτα του κου Τούτουζα.

Το παρακείμενο άρθρο, πέραν του ότι μας χαρακτηρίζει "ξερόλες" και ανοίγει επικίνδυνες φάρμπρικες, άνευ λόγου και αιτίας, θέλει να περάσει το μήνυμα ότι για τις λακκούβες φταίει ο Δασκαλόπουλος και όχι ο Τούτουζας.

Από τη στιγμή που το κείμενο είναι ανυπόγραφο, θεωρούμε ότι απηχεί τις απόψεις του ιδιοκτήτη κου Δεληγιάννη. Συνεπώς:

"Φίλε Θανάση...εεε, συγνώμη, φίλε Κώστα θέλαμε να πούμε...

Στον έλεγχο της εξουσίας δεν έχει σημασία ποιος καλείται

Και όντως, πνίγηκε!

Σωκράτους
Δεν είναι ο Αμαζόνιος, αλλά ούτε το Ρέμα της Χελιδονούς. Είναι ο κάτω Χολαργός, χτες βράδυ, όταν και ήταν απολύτως αδύνατον για κάποιον πεζό να διασχίσει οποιονδήποτε από τους δρόμους του.

Τι δεν έχει ο κάτω Χολαργός που έχουν τα άλλα παιδάκια; Διοίκηση που να γνωρίζει και να ενδιαφέρεται. Ρείθρα και φρεάτια κλειστά και φραγμένα μετέτρεψαν τους δρόμους σε ποτάμια. Η αντιμετώπιση μιας μπόρας δεν
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...