Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Ποιος είναι ο Καραμπίνας και γιατί του την έπεσε ο Βραχιολίδης (μέρος 5ο)

Ο Καραμπίνας, λοιπόν, δεν κατέχει κανένα δημόσιο αξίωμα και καμία δημόσια θέση και έχει εκλεγεί μεταξύ συγκεκριμένων ανθρώπων που έχουν εγγραφεί στη συγκεκριμένη ένωση ιδιωτών που λέγεται Τοπική ΝΔ Παπάγου.

Παράλληλα, δεν διαχειρίζεται δημόσιο χρήμα, αλλά όποια χρήματα έχει η ίδια η Τοπική. Αν δεν το κάνει καλά, υπάρχουν δικαστήρια και είναι δουλειά των μελών του, αν θα τον κυνηγήσουν ή αν θα τον ξαναεκλέξουν. Πρόβλημά τους. Δηλαδή, ακριβώς ό,τι θα έκαναν π.χ. τα μέλη της Πνευματικής Εστίας Παπάγου, με τον αντίστοιχο Πρόεδρό τους.

Θα μας πει, τώρα, ο Βραχιολίδης, ότι δεν είναι το ίδιο,

Ποιος είναι ο Καραμπίνας και γιατί του την έπεσε ο Βραχιολίδης (μέρος 4ο)

Όσο το Κλισιοσκόπιο παρουσιάζει και αναλύει το συγκεκριμένο θέμα, ο Βραχιολίδης, αντί να ανοίξει μια τρύπα να κρυφτεί, βγάζει και γλώσσα, επιμένοντας ότι πολύ καλά έκανε και ανέδειξε το θέμα, διότι ο Καραμπίνας είναι λέει δημόσιο πρόσωπο...

Νομικά, δημόσιο πρόσωπο είναι "όποιος εκτίθεται στην ψήφο του ελληνικού λαού, σε εθνικές εκλογές". Σε διασταλτική ερμηνεία είναι "όποιος κατέχει δημόσιο αξίωμα ή χειρίζεται χρήματα του Δημοσίου". Ακόμη πιο τραβηγμένα, δημόσιο πρόσωπο είναι "όποιος κατέχει δημόσια θέση" και τραβηγμένο από τα μαλλιά είναι όποιος με τη ΔΗΜΟΣΙΑ ΖΩΗ του, επηρεάζει καταστάσεις

Ποιος είναι ο Καραμπίνας και γιατί του την έπεσε ο Βραχιολίδης (μέρος 3ο)

4) Δεν ευθύνεται ο Πρόεδρος μίας Τοπικής ενός χωριού, ακόμη και αν θεωρήσουμε ότι ο Σαμαράς κάνει λανθασμένες κινήσεις. Κανέναν Καραμπίνα δεν ρωτάει ούτε η Μέρκελ, ούτε ο Στουρνάρας, ούτε οι Αγορές.

5) Δεν ευθύνεται ο Καραμπίνας, αν ο Βραχιολίδης αντί να δουλεύει ή να ασχολείται με τα μαγαζιά του, είναι όλη μέρα πάω από ένα laptop και γράφει βλακείες, μπας και πάρει κανένα «Χρόνια Λεφτά» και επιβιώσει.

6) Δεν ευθύνεται ο Καραμπίνας, αν ο Καραμανέας και ο Κουγιουμτζόπουλος άφησαν το συνεταιράκι τους στην
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...