Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

30 Μέρες, φύλλο 477, κατά φαντασμάτων και μαγισσών (μέρος 6ο)


Μια σοβαρή παρουσίαση των ανθρώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της περιοχής, επίσης, δεν κάνατε ποτέ. Ασχολείστε να παρουσιάσετε κάποιον μόνο αν έχετε κοινά συμφέροντα ή αν προσδοκάτε κάτι από αυτόν.

Χιλιάδες άνθρωποι έχουν περάσει από το χώρο και αν περιμέναμε από τα Μέσα σας, θα νομίζαμε ότι όλο το σύστημα είναι 3-4 άνθρωποι. Οι άλλοι, αν δεν τα σκάσουν, δεν υπάρχουν. Τεράστια δημοσιογραφία... μπράβο!

Να πάμε στο παρόν; Επί δύο χρόνια όλοι λένε για τις απευθείας αναθέσεις του Ξύδη, για την καταστροφή του Χολαργού και τη διάλυση της κοινωνικής πολιτικής. Εσείς δεν βλέπατε τίποτα,

30 Μέρες, φύλλο 477, κατά φαντασμάτων και μαγισσών (μέρος 5ο)

Μιλάτε για πίκρα από μέρους μας... Εμείς, ξεσκίζουμε, αποκαλύπτοντας καθημερινά όλη τη βρωμιά. Πίκρα έχετε εσείς και οι άλλοι που χάσατε την πρωτοκαθεδρία, τη μονοφωνία και το μονοπώλιο στην "ενημέρωση". Πίκρα έχετε εσείς που δεν έχετε κατορθώσει μετά από +1000 αναρτήσεις του Κλισιοσκοπίου να αντικρούσετε έστω μία ή να αποδείξετε ότι κάπου λέμε ψέμματα.

Πίκρα έχει εκείνος που δεν μπορεί να εκλεγεί ποτέ σύμβουλος και κυνηγούσε να πάρει τη θέση του ανάπηρου και ετοιμοθάνατου Αποσκίτη, για να μην ξεχνιώμαστε. Πίκρα έχετε εσείς, διότι ΤΑ ΚΟΖΑ ΑΛΛΑΞΑΝ!

Αλήθεια, πείτε μας κύριε Κουγιουμτζόπουλε, στα
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...