Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Η... "Εντιμότητα". Τα δήθεν ελλείμματα στα Νομικά Πρόσωπα (μέρος 2ο)

Το τραγελαφικό είναι ότι στο Δήμο Παπάγου Χολαργού, ακόμη κρατάνε ανοιχτά τα θέματα των δύο Δημοτικών Επιχειρήσεων για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους, καθώς, αφού δεν έχει διαπιστωθεί καμία λαμογιά, αν το θέμα λήξει καθαρό, γνωρίζουν ότι θα ακολουθήσει Ο ΧΑΜΟΣ από όσους συκοφαντήθηκαν κατά καιρούς και θα έχουμε τρεχάματα.

Μία με ανενεργές δήθεν επιτροπές επανελέγχου, μία με στημένους διαχειριστικούς ελέγχους, προσπαθούν να παρατείνουν όσο μπορέσουν ζητήματα που έχουν ελεγχθεί και βρεθεί νομιμότατα και καθαρά.

Έτσι. Για να μπορεί ο καθείς, όταν σκάει κανένα

Η... "Εντιμότητα". Τα δήθεν ελλείμματα στα Νομικά Πρόσωπα (μέρος 1ο)

Όπως είναι γνωστό, στην περίπτωση της συνένωσης δύο πρώην Δήμων, καλή ώρα, ο Καλλικράτης έπρεπε να αντιμετωπίσει την ιδιόρρυθμη διοικητική κατάσταση που θα προέκυπτε, αμέσως μετά τις Δημοτικές Εκλογές του 2010.

Ένας από τους τρόπους που σκαρφίστηκε τότε ο Ραγκούσης, ήταν και ο κάτωθι:

Παρότι οι εκλογές έγιναν το Νοέμβριο του 2010, οι νέες Διοικήσεις ανέλαβαν την 1η Ιανουαρίου του 2011 μόνο τους Δήμους, αλλά όχι και τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, τα οποία διατήρησαν τις προηγούμενες Διοικήσεις τους, έως και τα τέλη του Μαρτίου του 2011, όταν και συγχωνεύτηκαν στα εκτρώματα χάους που σήμερα ονομάζουμε
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...