Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Η "Εντοπιότητα". Το νέο Σήμα του Δήμου μας (μέρος 55o)

Κοινώς, μη χαλάτε τζάμπα τα ωραία σας λεφτά σε μηνύσεις, διότι το Σήμα ήρθε για να μείνει και οι νομικές διαδικασίες, αν θα το "κατεβάσουν", δεν θα το κάνουν πριν τις επόμενες εκλογές. Κοινώς, ο Ξύδης έκανε την πλάκα του, μετά θα πάει σπίτι του και θα γελάει μαζί μας.

Μόνη λύση η εκλογή Χολαργιώτικης Διοίκησης, η εκ νέου αλλαγή Σήματος,

Η "Εντοπιότητα". Το νέο Σήμα του Δήμου μας (μέρος 54o)

Λες και για τις εκλογικές δαπάνες ο Νόμος δεν ήταν σαφής και όμως, η Νέα Πορεία τoν έγραψε στα παλιά της τα παπούτσια, χωρίς να ακυρωθεί η συμμετοχή της στις εκλογές.

Λες και οι δικαστικές αποφάσεις δεν ήταν σαφείς και όμως, ο Ξύδης εκδίωξε εργαζομένους για καθαρά πολιτικούς λόγους και ακόμη μένει ατιμώρητος, λόγω προθεσμιών και δικασίμων κατά τη

Η "Εντοπιότητα". Το νέο Σήμα του Δήμου μας (μέρος 53o)

Ο Ξύδης γνωρίζει ότι έχει κάνει υπέρβαση εξουσίας, ως συνήθως, αλλά θα μας πει ότι το συγκεκριμένο Συμβούλιο Τοπωνυμιών προβλέπεται στον Κώδικα για περιπτώσεις ΑΛΛΑΓΗΣ σημάτων, ονομάτων κ.τ.λ. Εδώ, θα πει, δεν έχουμε αλλαγή Λογοτύπου, αλλά ένα ΝΕΟ Σήμα, το οποίο φιλοτεχνήθηκε για ΠΡΩΤΗ φορά, καθώς ο συγκεκριμένος Δήμος, δεν υπήρχε! Άρα, δεν αλλάξαμε Σήμα, συνεπώς η

Το πέταγμα της Πούτση

Κάτι γελοίοι, άχρηστοι και αιώνια αποτυχημένοι τόσο στη ζωή, όσο και στην πολιτική, κοροϊδεύουν το Κλισιοσκόπιο για τα πολλά μέρη των θεμάτων του. Το ότι οι ίδιοι είναι όλη μέρα στο blog μας και διαβάζουν πανικόβλητοι μπας και τους ξεφύγει τίποτα, δεν τους έχει ανησυχήσει ακόμη.

Το θέμα, βρε ανίδεοι, που δεν μετριέστε καν σε κανένα σύστημα ιντερνετικής αξιολόγησης, δεν είναι πόσες αναρτήσεις θα γίνει ένα θέμα, αλλά αν το κάθε μέρος μπορεί να αποτελέσει ολοκληρωμένη οντότητα από μόνο του και αν έχει ενδιαφέρον περιεχόμενο, ώστε να διαβαστεί.

Το ότι κοροϊδέψατε ορισμένους και ψήφισαν αυτό που θέλατε, δεν σημαίνει ότι το σύνολο των
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...