Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Ξύδης vs Μαγδαληνός (μέρος 3ο)

Όπως έχουμε ξαναπεί, ο Ξύδης, χρησιμοποιεί τους προδότες κατά το συμφέρον του, αλλά στην ουσία, δεν τους γουστάρει μία. Μόλις, λοιπόν, ο προδότης δεν του είναι πλέον χρήσιμος, απολαμβάνει και το κυνηγητό του Δημάρχου, βλέπε κον Τούτουζα.

Το ίδιο συμβαίνει αυτήν τη στιγμή και με το Μαγδαληνό, καθώς έχει ξεκινήσει επιχείρηση

Ξύδης vs Μαγδαληνός (μέρος 2ο)

Στον Παπάγο, όπως έχουν τον Παϊτέρη για τα έργα, έχουν έναν Αποστόλου για τις μισθώσεις. Το 'χει βρει το κόλπο ο Ξύδης. Ο Νικολάου τάιζε 59.999 άτομα και τον έβριζε ο 60.000ος, ενώ ο Ναύαρχος ταΐζει έναν-δύο, κόβεται η όρεξη στους υπόλοιπους και δεν τον βρίζει κανένας, διότι έχουν χωνέψει ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα να φάνε. Άριστα.

Ο Αποστόλου, λοιπόν, έχει πάρει τον

Ξύδης vs Μαγδαληνός (μέρος 1ο)

Με το που στρίμωξε ο Ξύδης τους επιχειρηματίες του Καφέ, μαντέψτε πού έτρεξε, αμέσως, ο Μαγδαληνός για βοήθεια... Ω, ναι, στο... Νικολάου! Δεν είναι πολύ συγκινητικό;

Το ίδιο ακριβώς πράττουν και όλοι όσοι κάποτε έβριζαν τον πρώην Δήμαρχο, αλλά, μετά βρήκαν το κουτάκι με τα σπίρτα. Αυτός, πάλι, κατά την πάγια τακτική της κωλοτούμπας και της

Οι μισθώσεις τον παλιό εκείνον τον καιρό (μέρος 4ο)

α) Ο Μαγδαληνός ήξερε πολύ καλά τον τρόπο λειτουργίας του Νικολάου με τις μειώσεις και θεωρούσε ότι έτσι θα είναι πάντα τα πράγματα.

β) Ο ίδιος θεωρούσε ότι έχοντας ρίξει τόσο καντήλι στο Νικολάου, αυτομάτως θα γινόταν πρώτος φίλος με τον Ξύδη.

γ) Ο επιχειρηματίας αγνοούσε ότι ο Ξύδης ούτε φίλος πιάνεται, ούτε έχει καμία σχέση με τις
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...