Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Υποψήφιοι από το Χολαργό: Βύρων Πολύδωρας (μέρος 2ο)

 3) Ψηφίζοντας Βύρωνα Πολύδωρα, δικαιώνεις τον  άνθρωπο που κατάφερε σε λιγότερο από ένα  χρόνο να τον βρίζουν εχθροί, φίλοι, πρώην φίλοι,  όψιμοι, διαπλεκόμενοι και συμφεροντολόγοι φίλοι.  Τον Τούτουζα!

 Τον άνθρωπο που παρά την ανίερη και ανήθικη  εκδούλευση που πρόσφερε στον Ξύδη, ο ίδιος ο  Ναύαρχος εκπαραθύρωσε με τις κλοτσιές από  δίπλα του. Ο μόνος πολιτικός της περιοχής μας που  εξαναγκάστηκε σε παραίτηση από το Δήμαρχό του,

Υποψήφιοι από το Χολαργό: Βύρων Πολύδωρας (μέρος 1ο)

 Νομίζουμε ότι τα επιχειρήματα κατά, όχι μόνο του  δικομματισμού, αλλά και του παλαιοκομματισμού,  συγκεντρώνονται όλα στη συγκεκριμένη  υποψηφιότητα. Αντί να πάνε σπίτια τους στην  ηλικία των 64 και μετά από 25ετή θητεία στα  έδρανα της Βουλής, ο Βύρων και οι συν αυτώ  συνεχίζουν να ζητούν την ψήφο μας. Στο χέρι μας  είναι να τους τη δώσουμε, αλλά μετά μην  ακούσουμε  κανέναν να διαμαρτύρεται για  οτιδήποτε.

Ο συγκεκριμένος, όμως, μας αφορά και για άλλους λόγους, ύψιστης τοπικής

Τα ανώμαλα αυτών των εκλογών (μέρος 2ο)

Είχαμε πει ότι θα ασχοληθούμε μόνο με τις σοβαρές περιπτώσεις, αλλά μιας και το 'φερε η κουβέντα, ακούστε την τελευταία καταγγελία-γροθιά στο κατεστημένο από την ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.

Λάβροι κατά τις διαπόμπευσης της διαβόητης, πλέον, 20χρονης Ρωσίδας πόρνης

Τα ανώμαλα αυτών των εκλογών (μέρος 1ο)

Όπου βρεθούμε και όπου σταθούμε, αυτές τις μέρες, ακούμε:
-Τι θα ψηφίσουμε, ρε φίλε;
-Ε, τι θα ψηφίσουμε... ή Χρυσή Αυγή ή ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α...".

Tragic! Όταν η αγανάκτηση γίνεται μαλάκυνση, είναι ό,τι χειρότερο. Θα μας πουν, τώρα, πολλοί: "Είναι μαλάκυνση να ψηφίσεις αυτά τα δύο κόμματα; Είδαμε και τους άλλους...".

Όχι. Η επιλογή αυτών των κομμάτων είναι δικαίωμα του καθενός, εφόσον

Εκλογές 2012: Δημοκρατική Συμμαχία

Όχι, δεν είναι χαβαλές. Η φωτό πρόκειται για bannerάκι της Δημοκρατικής Συμμαχίας, το οποίο υπάρχει σε αρκετά blogs και sites, τα οποία πληρώθηκαν κιόλας για να το βάλουν. Εμείς το βάζουμε τζάμπα, διότι ο αυτοεξευτελισμός είναι δικαίωμα και το ξεβράκωμα είναι λειτούργημα.

Άντε με το καλό να βγάλουν και κουπόνια με €2 έκπτωση, όπως γνωστή αλυσίδα πίτσας. Το απόκομμα της ΝΔ, λοιπόν, που ιδρύθηκε μόνο και
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...