Δευτέρα, 10 Μαρτίου 2014

Σάλος: Ο Αποστολόπουλος ήθελε πριβέ και τη γιορτή του ΚΑΠΗ για την Τσικνοπέμπτη! (μέρος 7ο)

Και μιας και είπαμε θεατρική ομάδα, να επισημάνουμε ότι τέτοια ομάδα υπήρχε στο ΚΑΠΗ Χολαργού (διότι ο Παπάγος δεν είχε καταφέρει να φτιάξει ΚΑΠΗ μετά από 800 χρόνια, τώρα είδαν τέτοια μεγαλεία) προ αμνημονεύτων χρόνων.

Δεν του έκανε όμως αυτή η ομάδα του Αποστολόπουλου, διότι δεν την ήλεγχε, οπότε έφτιαξε μία δεύτερη για να βάλει εκεί υπεύθυνο τον άντρα της Δημητριάδου μπας και του μαζέψει καμία ψήφο. Για τόσο ηλίθιο τον έχουν τον κόσμο.

Καλές οι μόστρες και οι ανούσιες δημόσιες σχέσεις, αλλά εδώ χρειαζόμαστε άμεσα και επιτακτικά ικανούς και έμπειρους ανθρώπους, αλλιώς θα κλαίμε πάλι για τις επιλογές μας, όπως

Σάλος: Ο Αποστολόπουλος ήθελε πριβέ και τη γιορτή του ΚΑΠΗ για την Τσικνοπέμπτη! (μέρος 6ο)

Αυτός λοιπόν νομίζει ότι είναι κατάλληλος για Δήμαρχος, τη στιγμή που δεν μπορεί να διοικήσει ακριβοδίκαια, αξιοπρεπώς, χωρίς κόλπα και χωρίς προσωπικές υστεροβουλίες ούτε ένα τόσο δα ΚΑΠΗ (όπως το κατάντησε η σημερινή Διοίκηση);

Αυτός που η κρίση του όσον αφορά στην τοποθέτηση στελεχών είναι το να βάλει τη Δημητριάδου υπεύθυνη... ζωγραφικής, το δικηγόρο άντρα της Δημητριάδου υπεύθυνο της... θεατρικής ομάδας και το... Βαλυράκη υπεύθυνο στην εκμάθηση... ηλεκτρονικών υπολογιστών του ΚΑΠΗ; Έλα Μονίκ στον τόπο σου!

Άντε, βάλε και τον Αυγουρόπουλο να προπονεί την ομάδα υποβρυχίου τάβλι του ΚΑΠΗ να
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...