Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Η... "Εντιμότητα". Η νίκη του Ξύδη είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ (μέρος 13ο)

Σήμερα, ακούμε τον Παπαγεωργίου και την επίσης "νόμιμη" Πολυκαλά να αναζητούν εναγωνίως σημάδια διαφθοράς στην ΑΔΕΧ, στο ΚΕΚ, στο ΔΑΟΧ κ.τ.λ. και ο καημένος ο Δήμαρχός μας που επίσης εξελέγη παράνομα, δεν μπορεί να βρει τίποτα για να τους ικανοποιήσει τη μανία νομιμότητας που τους πιάνει, όποτε τους βολεύει. Δράμα...

Ο δε Αποστολόπουλος ήταν αυτός που ερχόταν σπίτι σας και σας έκανε πλύση εγκεφάλου περί νομιμότητας. Για τα μαύρα ταμεία του Πνευματικού Κέντρου, όταν ήταν Πρόεδρος, δεν πρέπει να σας είπε τίποτα. Αντίθετα, πρέπει να σας είπε ότι δεν έπαιρνε την αποζημίωσή του. Κάποια στιγμή θα μιλήσουμε και για αυτό το καραγκιοζιλίκι.

Σήμερα, παρακολουθεί αμέτοχος τους συντρόφους

Η... "Εντιμότητα". Η νίκη του Ξύδη είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ (μέρος 12ο)

Ακόμη και αν τους διαφήμισαν τζάμπα, λέμε τώρα, αυτό σημαίνει αυτομάτως ότι τους χρηματοδότησαν την προεκλογική εκστρατεία εκδότες και ιδιοκτήτες Μέσων, πράγμα απολύτως παράνομο.

Ο δε Παπαγεωργίου που ακόμη και τα ποντίκια στους υπονόμους γνωρίζουν ότι την εκστρατεία του την έκανε ο Κουγιουμτζόπουλος, είχε επίσης έστω έμμεσο χρηματοδότη εκδότη περιοδικού έντυπου Μέσου, αλλά και διαδικτυακού τόπου, άρα ήταν και αυτός παράνομος.

Στα παραπάνω συνυπολογίστε ότι ο Τούτουζας και ο Αποστολόπουλος διαφημίστηκαν πάρα πολύ στο myxolargos.gr, το οποίο τυπικά ανήκει στον Παπαγεωργίου, ο οποίος είτε τους διαφήμιζε
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...