Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Το πολιτικό δράμα του Πέτρου Καραμανέα (μέρος 2ο)

Συγκινητική ήταν, βέβαια και η προσπάθεια του Καραμανέα να ξαναπροσεγγίσει το Νικολάου, λίγο πριν τις εκλογές του 2006, όταν και ο Δήμαρχος καιγόταν, προτείνοντάς του στήριξη από την εφημερίδα του, έναντι €3.000, τη σελίδα... Πολλά τα έτη Δέσποτα! Είναι να απορεί κανείς γιατί δεν τα ξαναβρήκαν ποτέ...

Στη δεύτερη θητεία Νικολάου, ο Πέτρος απεκόπη από κάθε μεγάλη μπάζα και έμεινε να παρακαλάει τον κάθε Σύμβουλο που κατείχε θέση Προέδρου, μπας και του πετάξει κανένα ξεροκόμματο.

Δεδομένων των "εξαιρετικών" σχέσεων που είχε με

Το πολιτικό δράμα του Πέτρου Καραμανέα (μέρος 1ο)

Το δράμα του Πέτρου ξεκινάει από την ανεξήγητη στάση του Νικολάου απέναντί του και εξηγούμε:

Ο Νικολάου, είναι γνωστό τοις πάσι, ότι δεν πα να τον πουλήσεις, δεν πα να τον εκβιάσεις, δεν πα να τον βρίσεις, δεν πα να τον ξεφτιλίσεις, δεν πα να του αλλάξεις τα φώτα, μετά από 5 λεπτά το έχει ξεχάσει και είστε πάλι αγαπημένοι φίλοι.

Μέχρι πρότινος, βέβαια, που φάνηκε ότι αυτή του η στάση δεν του βγήκε σε καλό και ή θα βάλει μυαλό ή θα τον φάει το μαύρο σκοτάδι, οριστικά και αμετάκλητα. Η τελευταία του είναι, άλλωστε.

Ο Καραμανέας αποτελεί τη μοναδική περίπτωση


































Και για να μην κουράζεται ο κλασσικός άθεος-αριστεριστής της παρέας,

To Κλισιοσκόπιο σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο!

Συνεχείς είναι οι επιτυχίες του Πολιτικού Κλισιοσκοπίου Χολαργού-Παπάγου, στον τομέα της αναγνωσιμότητας-επισκεψιμότητας.

Όταν, μάλιστα, μιλάμε για ένα blog που, μέχρι στιγμής, ελλείπεται σε αναγνωρισιμότητα, η επιτυχία του γίνεται ακόμη πιο έντονη.

Δεν μπορούμε να φανταστούμε τι θα συμβεί, όταν θα το μάθουν τόσοι όσοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν την ύπαρξη όλων των υπολοίπων Μέσων της περιοχής.

Καθημερινά, το Κλισιοσκόπιο καταγράφει νέες υψηλότερες θέσεις, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στον κόσμο. Το σημαντικό, όμως, που θέλουμε να επικοινωνήσουμε με τη συγκεκριμένη ανάρτηση, είναι ότι βάσει της μέτρησης της 16ης Μαΐου 2012,

Καραμανέας Vs Δεληγιάννης (μέρος 7ο)

Ο Δεληγιάννης δε, ήταν αυτός που αποκάλυψε το καλοκαίρι το διαγωνισμό μαϊμού που έστησαν Καραμανέας και Ευαγγελοπούλου, για τον οποίο ο κυρ Πέτρος προσκόμισε τρεις διαφορετικές, δικές του, προσφορές και... κέρδισε πανηγυρικά! Έγινε με τη διαδικασία τού
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...