Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

H... "Εντιμότητα" (μέρος 9ο)

Να πάμε στο άλλο μνημείο Εντιμότητας, τότε που ο Δήμαρχος είπε ΨΕΜΑΤΑ σε όλους, κατάμουτρα, και τη γλίτωσε πάλι λόγω των ξεπουλημένων εκδοτών, καθώς όλοι γνώριζαν την αλήθεια και δεν μίλησε κανείς. Η ιστορία έχει ως εξής:

Με την ανάληψη της Διοίκησης από τον Ξύδη, στις αρχές του 2011, ο Δήμαρχος έκανε ανακαίνιση στο γραφείο του, η οποία κόστισε πολλές χιλιάδες €.

Οι εργασίες διήρκεσαν τουλάχιστον μια εβδομάδα, ενώ τα συνεργεία εργάστηκαν και το Σαββατοκύριακο. Γίνεται εξ αυτού αντιληπτό ότι δεν μιλάμε για κόστος εκατό ή διακοσίων €. Φυσικά, στη διάρκεια όλης αυτής της διαδικασίας γενικός δερβέναγας ήταν ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ, ο γνωστός και μη

H... "Εντιμότητα" (μέρος 8ο)

Εσχάτως, είχαμε και απίστευτο σκηνικό, που δεν είχε συμβεί ποτέ στο Χολαργό από ιδρύσεώς του. Τα παλικάρια πήγαν να κάνουν ένα ρημαδοδιαγωνισμό, όπου κάποιοι κολλητοί είχαν φέρει δήθεν προσφορές και όλα πήγαιναν καλά.

Για το συγκεκριμένο διαγωνισμό ενδιαφερόταν ιδιαίτερα, όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, ο κος Δασκαλόπουλος. Τελευταία στιγμή, στην Οικονομική Επιτροπή εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Γυφτοδήμος, του οποίου η προσφορά ήταν πολύ καλύτερη από τις άλλες τις "καλές" και φυσικά έπρεπε να κερδίσει.

Και γαμώ τις πολυσυμμετοχικότητες έχουν αυτοί οι διαγωνισμοί του Ξύδη. Τρεις δικοί του και αυτός που πήγε να τους χαλάσει τη δουλειά ήταν ο Γυφτοδήμος, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...