Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Έχει πολλά να δώσει ακόμη...

Απεσύρθη από την πολιτική ανεπίσημα το 2009 και επισήμως το 2010. Δεν κατήλθε υποψήφιος στις Δημοτικές Εκλογές και δήλωσε "τόπο στα νιάτα".

Έπεισε πάνω από 700 Χολαργιώτες να ψηφίσουν το άλλο νιάτο της περιοχής και θεώρησε ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψει στα κοινά ως Συμπαραστάτης του Δημότη.

Ο Ξύδης, κατά την προσφιλή τακτική της εξόφλησης των προεκλογικών δεσμεύσεων, μέσω των €2.300 του "Συμπαραστάτη", μετά το Σκούρτη, εξέθεσε έναν ακόμη άσπονδο σύμμαχό του, χωρίς φυσικά να περιμένει το κάζο της μη υπερψήφισης του εκλεκτού του, ούτε καν από τη Δημοτική του Ομάδα.

Προφανώς και ο Δήμαρχος δεν είχε καμία όρεξη να φορτωθεί τον 83χρονο Πολύδωρα και τα εδώ και χρόνια γνωστά προβλήματά του όσον αφορά στη μνήμη και την πνευματική συγκέντρωση, συν την αψίκορη συμπεριφορά. Γνωρίζοντας, μάλιστα, ότι σύσσωμη η αντιπολίτευση θα καταψηφίσει, τον έθεσε υποψήφιο, ώστε να πάρει 20 ψήφους μεν, να τον ξεφορτωθεί δε, έχοντας κάνει το καθήκον του.

Σημειωτέον, δεν κατατέθηκε καν η προβλεπόμενη αίτηση υποψηφιότητας, καθώς σε αυτόν το Δήμο οι τυπικές διαδικασίες αφορούν όλους τους άλλους και εξαφανίζονται ως δια μαγείας μπροστά στις επιταγές του Ξύδη.

Ερώτηση: Τι θα έκαναν οι συνταξιούχοι των €300 που ψήφισαν βάσει διαταγής Πολύδωρα, αν συνειδητοποιούσαν ότι ο κυρ. Αντώνης έλαβε από τα 74, ως τα 81 του πάνω από €150.000 από το Δήμο και στα 83 του ήθελε να πάρει και άλλα;

σ.σ.: Σύνταξη ΟΑΕΕ, εμπόρου οπωρολαχανικών και αποζημίωση "Συμπαραστάτη", δεν υπέχουν ασυμβιβάστου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...