Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Λάβαμε την πρώτη απάντηση

Την πρώτη απάντηση στα ερωτήματα που θέσαμε στο άρθρο μας με τίτλο: "Η Αποκάλυψη της ταυτότητας του Κλισιοσκοπίου (μέρος 1ο)", είχε την ευγενή καλοσύνη να μας αποστείλει ο κύριος Παντελής Κόλλιας, εκπρόσωπος, όπως ο ίδιος λέει (και εμείς απευχόμαστε να ισχύει) του myxolargos.gr.

Ένα παιδί μετράει τ' άστρα...
Σύμφωνα με τον κύριο Κόλλια, είμαστε άσχετοι, αστοιχείωτοι, απληροφόρητοι, εμπαθής, κομπλεξικοί και επικίνδυνοι τύποι που θέλουμε να το παίξουμε μάγκες πίσω από την ανωνυμία του διαδικτύου. Για την ταμπακιέρα, πάντως, κουβέντα, ο κύριος Κόλλιας...

Αποφασίστε, επιτέλους, τί είμαστε! Δεν γίνεται τα αφεντικά του κυρίου Κόλλια να δημοσιεύουν ότι είμαστε παλιοί, έμπειροι και γνώστες και ο ίδιος να το αναιρεί.

Επίσης, δεν γίνεται να κάνουμε απλές, απλούστατες ερωτήσεις περί της νομιμότητας της λειτουργίας των ΜΜΕ της περιοχής και οι απαντήσεις να είναι ύβρεις.

Τέτοια δημοσιογραφία κάνετε εκεί στο myxolargos.gr, κε Κόλλια; Πώς θα σας φαινόταν, αν ρωτούσατε το Δήμο σχετικά με τη νομιμότητα π.χ. του ΔΑΟΧ (λέω εγώ τώρα, ένα τυχαίο παράδειγμα...) και λαμβάνατε απάντηση ότι είστε ένας αλήτης και μισός, ένα απόβρασμα της κοινωνίας και ένας τενεκές ξεγάνωτος που υπάρχει μόνο και μόνο επειδή κάποιοι έφτιαξαν ένα site για να ρίξουν το Νικολάου;

Δεν θα ήταν ωραίο, δεν συμφωνείτε; Επίσης, σταματήστε όλοι να κάνετε σαν κακομαθημένα πλουσιόπαιδα και αντιληφθείτε ότι δεν θα κάνετε μόνο εσείς ερωτήσεις σε αυτήν την περιοχή, ωσάν νταβάδες του σύμπαντος. Τα κόζα άλλαξαν!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...