Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Γράφουν μόνοι τους τα "ρεπορτάζ" για τους εαυτούς τους!

Συγκινητικά είναι κάποια "ρεπορτάζ" στα ΜΜΕ της περιοχής μας, όπου προβάλλεται το έργο κάποιων στελεχών της τοπικής αυτοδιοίκησης και γίνεται επιμνημόσυνη... συγνώμη διθυραμβική αναφορά στις υπεράνθρωπες ικανότητες και την ανιδιοτελή προσφορά τους.

Πολιτικάντηδες του Χολαργού και του Παπάγου,
είναι γνωστόν ότι σε αυτό το Δήμο, ουδείς κάνει από μόνος του ρεπορτάζ για οποιονδήποτε και για απολύτως κανένα λόγο. Το πολύ-πολύ να γραφτεί καμιά αυθαίρετη κριτική, με ανύπαρκτες λεπτομέρειες ή κάποιο άρθρο που τάχα προαναγγέλλει αποκαλύψεις, ώστε να ακολουθήσει το πατροπαράδοτο αλισβερίσι.

Εξαιρέσεις δύο: Αν έχει προηγηθεί παράνομη απασχόληση θυγατρός σε ταμείο φεστιβάλ ή η ανάληψη δουλίτσας από το Δήμο με κραυγαλέο παράνομο "διαγωνισμό".

Σταματήστε, λοιπόν, να γράφετε μόνοι σας "ρεπορτάζ", στα οποία ευλογάτε τα γένια σας και για όνομα του Θεού, σταματήστε να πληρώνετε τρακοσαριές για να τα δημοσιεύετε.

Είναι γνωστό τοις πάσι ότι ισχύει το ρητό: "πληρώνω, άρα υπάρχω" ή καλύτερα: "αν δεν πληρώσεις, δεν υπάρχεις". Συνεπώς, κόφτε το, διότι έχει καταντήσει γελοίο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...