Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Το τελευταίο τάνγκα στο Παρίσι

Όπως κατέληξε η υπόθεση, το μεγαλύτερο καραγκιοζιλίκι στην υπόθεση του ταξιδιού στο Παρίσι, προήλθε από την παράταξη Συμπολιτεία Παπάγου και σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται για αυτό η επί κεφαλής Βίκυ Νικάκη.

Αφού έγινε ο κακός χαμός με τα κριτήρια επιλογής, αφού το σύνολο της αντιπολίτευσης έφριξε με το γνωστό αυταρχισμό της Διοίκησης και τις Παπαγοκεντρικές λογικές, αφού όλοι αποκήρυξαν τη δωρεά ως άχρηστη και αχρείαστη, ποια "χώθηκε" στην
περίφημη εκδρομή;

Η Δημοτική Σύμβουλος του ΠΑΣΟΚ και Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου, κα Μαρία Δημητριάδου, η οποία μια και το 'φερε η κουβέντα δεν κατοικεί καν στην περιοχή του Χολαργού ή του Παπάγου, αλλά αυτό το λέμε σε άλλη περίπτωση!

Είναι να απορεί κανείς. Τόση μεγάλη επιθυμία είχε πια η κα Δημητριάδου να πάει στην εκδρομή Ξύδη-Στάικου που καταξεφτίλισε την παράταξή της και όλη την αντιπολιτευτική της γραμμή; Τόση ανάγκη είχε πια που αντί να αφήσει κανένα γεροντάκι να πραγματοποιήσει ενδεχομένως ένα όνειρο ζωής, πριν αφήσει το μάταιο τούτο κόσμο, έτρεξε να καβατζώσει θέση-παράθυρο στο αεροπλάνο; Τραγικό και απαράδεκτο για εκλεγμένη αυτοδιοικητική. Κάτι τέτοια γίνονται και βρίζει ο κόσμος όλους τους πολιτικούς και έχει και δίκιο.

Πληροφορίες που λένε ότι οι σύντροφοι-συνάδελφοί της, θέλουν να ανοίξουν μία τρύπα και να αυτοθαφτούν, λόγω ντροπής, επιβεβαιώνονται, ως απολύτως αληθείς.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...