Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Το αίσχος με την παραχώρηση των αιθουσών του Δημαρχείου (μέρος 2ο)

Εν ολίγοις, πλήρωσαν καλά-καλά οι Χολαργιώτες για να φτιαχτούν οι αίθουσες και ήρθαν οι Παπαγιώτες να τους πετάξουν όλους έξω.

Για να μην παραμυθιάζεστε, το συγκεκριμένο μέτρο δεν γίνεται ούτε για τα έσοδα, ούτε για τίποτε άλλο, πέραν της γνωστής Παπαγιώτικης λογικής: "Να φύγετε, να πάτε αλλού, ενοχλούμαστε από το παραμικρό", σαν το γέρο της διαφήμισης με το μαντολίνο.

Ο Ξύδης μόνο ηλίθιος δεν είναι. Αν ήθελε να έχει έσοδα, θα έβαζε μία ανταγωνιστική τιμή και όχι την
τιμή του Μεγάρου Μουσικής. Έτσι, απλά τους διώχνει όλους, καθώς όλες οι άλλες αίθουσες έρχονται τουλάχιστον στα μισά και ακόμη παρακάτω.

Ο πρώην Δήμος Χολαργού είχε φτάσει να έχει σχεδόν 200 εκδηλώσεις το χρόνο. Τώρα έχουμε Φεστιβάλ Παπάγου και τέλος. Για να κάνεις τόσες εκδηλώσεις απογεύματα και βράδια, πρέπει να ξέρεις από διαχείριση προσωπικού. Κάτι αηδίες που ακούστηκαν για το ρεύμα να πάνε να τις πουν αλλού. Ποιος θα έρθει; Ο Κόπερφιλντ ή οι Metallica;

Για τα έξοδά σου, βάλε ένα συμβολικό ποσό €100-€300. Φτάνουν, περισσεύουν, έχεις έσοδα και παίρνεις και έξτρα προσωπικό να φάει ψωμάκι και κανείς άλλος πλην των συμβάσεων έργου από τον Παπάγο.

Αλλά και να μην έβγαινε, εμείς ξέρουμε ότι Χολαργός σημαίνει ανθρωπιά. Χίλια € να πας να νοικιάσεις εκείνο το κοτέτσι που είχες τόσα χρόνια για Δημαρχείο και δεν μπόρεσες να φτιάξεις τίποτα καλύτερο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...